Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

Olipa kerran kolme miestä. Vähintään yhden heistä piti ratkaista oman hattunsa väri tai he kaikki kuolisivat. Heille oli kerrottu, että kaikki kolme hattua olivat mustia tai yksi hatuista olisi valkoinen ja muut mustia. Heille annettiin 3h aikaa ratkaista hattunsa väri. Kun oli kulunut 2h yksi miehistä sanoi tietävänsä hattunsa värin. Hän sanoi, että se oli musta. Miksi mies oli varma tästä?

Jos joku heistä olisi nähnyt valkoisen hatun, hän olisi suoraan tietänyt oman hattunsa värin. Mutta kun kukaan ei sanonut mitään, hän tiesi, että valkoista hattua ei ollut kenelläkään.

Lähettäjä: Pete
Up Down 51.72% tykkää.

Muita arvoituksia

Oli kaksi samanlaista tyttöä. He pukeutuivat samalla tavalla, heillä oli samanlaiset hiukset, he näyttivät täysin samalta, heillä oli samat vanhemmat. He eivät kuitenkaan olleet kaksosia. Kuinka se on mahdollista?

Toinen oli toisen peilikuva.

Lähettäjä: Mincaaa
Up Down 42.86% tykkää.

Olisit vastikään muuttanut hienoon omakotitaloon, mutta juuri kun sait oven suljettua astelivat viisi nälkäistä leijonaa ovesi eteeen, et pääse ikkunasta ulos eikä sinulla ole puhelinta ja lähistöllä ei ole ihmisiä. Mitä tekisit?

Menisit takaovesta ulos.

Lähettäjä: Moi mansikkainen moi
Up Down 28.57% tykkää.

Mies painaa 80kg ja nainen painaa 75kg. Mitä bussinkuljettaja painaa?

Kytkintä, kaasua ja jarrua

Lähettäjä: sopuli34
Up Down 57.14% tykkää.