Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

Kumpi tuli ensin, muna vai kana?

Muna. Sitä tarjottiin aamiaisella ja kanaa vasta lounaalla.

. Lähettäjä: laama
Up Down 55.56 % / 9 ääntä.

Muita arvoituksia

LUE VAIN KERRAN!!!

Olet bussikuski ja ajat bussia. Bussi on tyhjä...
Ensimmäisellä pysäkillä on 3 ihmistä. Toisella pysäkillä on 2 ihmistä. Kolmannella pysäkillä on 4 ihmistä.
Montako ihmistä bussissa on pysäkkien jälkeen kyydissä?

Vastaus on yksi (sinä), koska ei mainittu, että ihmiset olisi tulleet kyytiin :D

Lähettäjä: isomies
Up Down 71.43 % / 7 ääntä.

Olet 100 metriä korkean talon katolla. 50 metrin kohdalla on talon seinästä erkaneva parveke ja käytössäsi on 75 metriä pitkä köysi. Miten pääset alas vahingoittumatta olettaen, että köysi on helppo sitoa sekä katolle että parvekkeelle?

Leikkaat köyden 25 metrin kohdalta. Sidot toisen pään 25 metrin köydestä katolle ja teet toiseen päähän silmukan. 50 metrin pätkän laitat läpi silmukasta ja sidot päistään kiinni. Kun olet laskeutunut parvekkeelle, avaat 50 metrin köydessä olevan silmukan ja pyörität sen kokonaan läpi silmukasta. Nyt voit sitoa köyden parvekkeelle ja laskeutua turvallisesti alas.

Lähettäjä: NOELL
Up Down 40 % / 5 ääntä.

Kaksi miestä Toni ja Jaakko ovat kaupassa sulkemisajan jälkeen. Aamulla kaupan omistaja huomaa, että kassasta puuttuu 50€ seteli. Poliisi saa selville, että Roni ja Jaakko ovat olleet kaupassa silloin ja kuulustelee molempia. Toni sanoo: -Löysin 50€ setelin lattialta ja laitoin sen kirjan väliin, joka minulla on aina iltavuorossa ja Jaakko näki, kun laitoin setelin sinne ja hän on ainut joka olisi voinut ottaa sen. Poliisi kysyi: -Missä kirjasi on? Toni haki kirjan ja sanoi: -Laitoin setelin 99-100 sivujen väliin. Sitten poliisi kuulusteli Jaakkoa ja hän sanoi: -Näin Tonin selailemassa kirjaa, mutta en ole syyllinen. Poliisi uskoi Jaakkoa. Miksi?

Yritäppä laittaa jotain 99-100 sivujen väliin :D

Lähettäjä: Arvoitusten ratkoja
Up Down 50 % / 10 ääntä.