Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

Nainen on hotellin edessä. Jos hän astuu yhden askeleen eteenpäin, hän menettää kaiken. Miten?

Nainen pelaa monopolia.

. Lähettäjä: Hippo
Up Down 71.43 % / 14 ääntä.

Muita arvoituksia

Mies ja nainen olivat juuri menneet naimisiin ja rakastivat toisiaan enemmän kuin mitään muuta maailmassa. He kävelivät korkean kallion reunalla 2 kilometrin korkeudessa, maisemat olivat henkeäsalpaavat.

Aurinko alkoi laskea ja nainen sanoi miehelle että, todistaaksesi oikeasti rakkautesi minulle sinun on hypättävä alas kallion reunalta.

Mies meni vakavaksi ja ilme muuttui surulliseksi, mies käveli kallion reunalle ja kääntyi selin naiseen päin, sanoi yhden sanan naiselle joka sai naisen itkemään ja he elivät elämänsä yhdessä onnellisina loppuun asti.

Minkä sanan mies sanoi?

Työnnä

Koska molemmat rakastivat toisiaan niin paljon, että mies ei halunnu hypätä, koska olisi joutunu luopumaan naisesta. Nainen ei pystynyt työntämään miestä alas, koska ei halunnu luopua tästä.

Lähettäjä: Frans
Up Down 60 % / 5 ääntä.

Kumpi tuli ensin, muna vai kana?

Muna tietysti

Dinosauruksen muna, koska siinä ei mainittu mikä muna

Lähettäjä: E.L.S.A
Up Down 50 % / 14 ääntä.

Olet laboratoriossa ja vahingossa päästit zombit ulos. Edessä on vanha silta, joka kestää vain pari henkilöä. Vanha professori laski päässään milloin zombit saa teidät kiinni, tulos oli 17minuuttia. Ulkona on myös aika pimeää, teillä on vain vanha lamppu joka ei ole "hirveästi" tehokas. Pekka ylittää sillan 1 minuutissa, Paavo 2 minuutissa, siivoja 5 minuutissa ja professori 10 minuutissa, kaikki piti ylittää sillan, eikä saa hyppää alas veteen (siellä on aligaattoreita), ja muista, zombi ei ole kaveri.

Missä järjestyksessä kaikki ylittää sillan 17 minuutissa.?
(HUOM! Kirjoita lauseiden loppuun "ennen pistettä" monta minuuttia meni ylittäjille.)

Jos ehditte 17 minuutissa ylittää sillan, niin te leikkaatte sillan narut ja zombit eivät pääse kaupunkiin.

Ensin menee Pekka ja Paavo (-2min). Sitten Pekka menee takaisin (-1min). Antaa lampun Professorille ja Siivojalle ja ne ylittää sillan (-10min). Ne antaa lampun Paavolle ja se menee hakemaan Pekan (-2min). Pekka ja Paavo menee Professorin ja Siivojan luo (-2min).

Lähettäjä: Jorma
Up Down 66.67 % / 21 ääntä.