Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

Logiikka arvoituksia

uudet arvoitukset

Huoneessa oli kaksi puoliksi täytettyä mukia ja kolme kokonaan täytettyä mukia. Huoneen seinällä oli numerollinen kello (ei digitaalinen). Huoneessa oli tuuletin sekä 1b luokkalaisten tekemiä hamahelmi töitä. Tämä huone oli 1b:n luokkahuone. 1b luokalla oli matematiikan koe. Pertti ei tiennyt tästä. Kokeeseen tulisi esim 5+6 tai 4-2 laskuja, mutta Pertti ei osannut näitä. Luvut eivät menneet yli 12. Pertti kyllä tiesi miten ne kuuluisi laskea, mutta ei saanut päähänsä vastauksia. Lunttaaminen muilta oppilailta oli mahdotonta, eikä Pertillä ollut lunttilappua tai muuta vastaavaa. Hän kuitenkin sai kokeesta 10+ eikä hän arvannut yhtäkään laskua. Miten tämä on mahdollista?

Hän katsoi kellosta vastauksia.Hän ymmärsi että esim 4-2 laskussa piti vähentää neljästä kaksi joten hän katsoi kellosta kaksi numeroa neljästä taaksepäin.

Lähettäjä: EM
Up Down 77.01% tykkää.

Muutamassa kuussa on 31 päivää, monessako on 28?

Jokaisessa.

Lähettäjä: Moijj
Up Down 61.54% tykkää.

Mikä lintu osaa lentää korkeammalle, kuin Mount Everest?

Mikä tahansa, koska vuori ei lennä!!!

Lähettäjä: Pottu
Up Down 60% tykkää.
Hauskat arvoitukset
parhaat arvoitukset

Mies menee ravintolaan, tilaa lasin vettä, mutta baarimikko ottaa aseen ja osoittaa sillä miestä. Mies sanoo kiitos ja lähtee. Mistä oli kyse?

Miehellä oli hikka.

Lähettäjä: Silmäseppo
Up Down 60% tykkää.

Perhe oli vierailemassa uudessa talossaan. Talo ei ollut vielä valmis, parkettia oltiin vasta asentamassa. Perhe otti mukaansa evästä. Eväskorissa oli suklaalevy, pillimehuja ja leivät jokaiselle. Kun perhe oli syönyt leipänsä, he huomasivat, että suklaalevy oli kadonnut. Perheen äiti kuulusteli kahta lastaan. Miina vastasi: Olin tuolillani kokoajan. Seela vastasi: "En käynyt eväskorin luona". Kumpi on syyllinen?

Talossa ei ollut tuoleja, koska lattiaakaan ei oltu vielä asennettu. Miina valehteli.

Lähettäjä: Katariina
Up Down 59.78% tykkää.
matikka arvoitukset