Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Matti ja Liisa elivät onnellisina yhdessä. Eräänä päivänä Liisa lähti kaupungille, ja jätti ikkunan auki. Matti jäi yksin kotiin. Liisa tuli takaisin kaupungilta, ja hän näki Matin kuolleena lattialla. Miksi Matti kuoli?

Matti oli kultakala. Kun Liisa jätti ikkunan auki, ikkunasta tuuli kovasti, ja töytäisi Matin akvaarion lattialle, joka aiheutti Matin kuoleman.

. Lähettäjä: Lepa
Up Down 47.62 % / 21 ääntä.

Muita arvoituksia

Jussi ja Jenni olivat olleet yhdessä 5 kuukautta. Jussi ja Julia olivat olleet yhdessä 6 kuukautta. Jare ja Anu olivat olleet yhdessä 4 kuukautta. Anu ja Jare olivat olleet yhdessä 5 kuukautta. Ben ja Sissi olivat olleet yhdessä 7 kuukautta. Mikä tässä on pielessä ja kuka pettää?

PS. Julia ja Jussi olivat onnellisia yhdessä.
PPs. Kukaan ei ole ollut yhdessä alle 5 kuukauttaan

Jussi pettää Jenniä koska on yhdessä myös Julian kanssa mutta ei petä Juliaa koska heillä on onnelista yhdessä. Jaren ja Anun suhde oli pielessä koska kukaan ei ollut alle 5 kuukautta yhdessä.

Lähettäjä: xD
Up Down 50 % / 8 ääntä.

Vanha mummo istui parvekkeella. Hän katsoi alas ja näki 2 poikaa leikkimässä.
Sitten hän näki 5 tyttöä keskustelemassa puun vierellä, 1 tytön yksin itkemässä, pojan yrittämässä heittää purukumia tyttöä päin, isän huutavan lapsiaan syömään ja äidin repimässä lastaa hiuksista ja viemässä tätä sisälle. Kuinka vanha mummo oli??

Mummo oli istuen, kuinka vanha mummo oli = millä tavalla mummo oli

Lähettäjä: Miisakriatiinawh
Up Down 40 % / 5 ääntä.

Ensimmäisenä koulupäivänä kello 12.32 6B luokkalainen poika oli murhattu, poliisi kuullustelee kolmea epäiltyä. Siivoja sanoo siivonneensa vessoja kello 12-13. Matematiikan opettaja sanoo antaneensa kokeet oppilailleen. Kemian opettaja sanoi olevansa tekemässä kemiallista koetta 7A luokan kanssa. Poliisi tietää kuka oli murhaaja, tiedätkö sinä?

Vastaus: Matematiikan opettaja, ensimmäisenä koulupäivänä ei anneta kokeita takaisin/ei silloin tehdä kokeita

Lähettäjä: SiikaJuoppo
Up Down 57.99 % / 407 ääntä.