Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

mikä on keltainen ja punainen sitä ei saa sammumaan?

viha

. Lähettäjä: EXIT
Up Down 42.86 % / 7 ääntä.

Muita arvoituksia

Oli kaksi lasta. He olivat samannäköiset, ikäiset, kokoiset ja heillä oli samat vanhemmat. Mutta he eivät ole kaksoset. Miten se on mahdollista?

Toinen on peilikuva

Lähettäjä: banaani
Up Down 52.38 % / 21 ääntä.

Eräs julma valtias päätti muinoin, että kuolemaantuomitut voisivat vetää arpalipun tuomionsa täytäntöönpanosta. Siten hän halusi näyttää kansalaisille olevansa hyvä ja oikeudenmukainen. Mutta kaikki tuomitut veti aina EI-laput ja heidät teloitettiin. Eräs kuolemaantuomittu oli erityisen ovela. Kun hän oli nostamassa arpalippua, hän mietti hetken ja alkoi ja alkoi epäillä, että molemmissa lapuissa luki EI. Jos hän osoittaisi tämän toteen, valtias suuttuisi ja hänelle kävisi joka tapauksessa huonosti. Silloin hän keksi jotakin, joka pelasti hänen elämänsä. Samalla kuninkaan tekemä vääryys jäi paljastumatta. Mitä kuolemaantuomittu teki?

Hän veti arvan. Katsoi sitä hymyillen ja söi sen. Hän pyysi muita läsnäolijoita katsomaan lippua, joka oli jäljellä. Siinä luki EI, joten miehen oli siis täytynyt saada KYLLÄ-lippu. Mies vapautui.

Lähettäjä: junamies
Up Down 57.58 % / 33 ääntä.

Mies tuli talosta. Hänelle oli tehty leikkaus. Mies meni junaan. Juna meni tunneliin, kun juna tuli tunnelista mies oli kuollut. Jos hän olisi ollut tupakkavaunussa hän olisi selviytynyt. Miten se on mahdollista.

Mies oli ennestään sokea. Hän lähti sairaalasta, jossa hänelle tehtiin silmäleikkaus. Kun mies oli junassa, joka meni tunneliin hän luuli tulleensa taas sokeaksi ja tappoi itsensä. Tupakkavaunussa on erillinen valaistus.

Lähettäjä: Sekafuka
Up Down 53.85 % / 13 ääntä.