Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Kukko munii pyramidin huipulle.
Mitä reunaa muna lähtee kierimään?

Vihje: Reunat jyrkimmästä loivimpaan
Pohjoinen
Länsi
Itä
Etelä

Eihän kukot muni ;-D

. Lähettäjä: VitsiVitsi
Up Down 62.5 % / 16 ääntä.

Muita arvoituksia

Skotlantilainen pariskunta löytyi kuolleena syrjäisestä laaksosta. Heidät löydettiin makaamasta käsi kädessä viehättävältä niityltä kevätkukkien keskeltä. Heitä ei ollut murhattu, eikä mitään vihjettä kuolinsyyhyn löytynyt. Lähin kylä sijaitsi vajaan mailin päässä. Heissä ei ollut mitään jälkiä hyökkäyksestä, ei murtuneita jäseniä eikä mitään itsemurhaan viittaavaa. Salama olisi jättänyt merkkejä hiiltymisestä ja kivet olisivat aiheuttaneet selviä ruhjeita, mutta sellaisia ei ollut, eivätkä lääkärit löytäneet mitään merkkejä myrkystä tai sairauksista. Heitä ei myöskään tiettävästi ollut ryöstetty.

Mitä oli tapahtunut?

pariskunnan kuolemaan ei löytynyt mitään merkkejä, mikä viittaa johonkin ympäristön tekijään.

Tiedämme, ettei heistä löytynyt jälkiä myrkystä, joten myrkkykaasu on suljettava pois. Koska jäseniä ei ollut poikki, löytöpaikka oli lähellä asutusta ja pariskunta makasi vierekkäin käsi kädessä, vaikuttaisi siltä, etteivät he kokeneet ennen kuolemaansa erityistä ahdinkoa, joten mikä tahansa heidät tappoikin, se tapahtui hyvin äkillisesti.

Kysymyksessä ei määritelty, kuinka kauan pariskunta oli maannut kuolleena. He olivat olleet edellisenä talvena laaksossa kävelyllä, kun äkillinen lumivyöry oli haudannut heidät kokonaan alleen. He olivat jääneet lumen alle koko talveksi, ja heidät löydettiin vasta keväällä.

Lähettäjä: Kuolemanlaakso...
Up Down 57.14 % / 7 ääntä.

Muutamassa kuussa on 31 päivää, monessako on 28?

Jokaisessa.

Lähettäjä: Moijj
Up Down 50 % / 10 ääntä.

Lammessa on kuusi kalaa, niistä kuolee kolme. Kuinka monta kalaa jää lampeen?

Kaloja jää kuusi, koska kuolleet kalat eivät häviä lammesta mihinkään

Lähettäjä: juolukaale
Up Down 50 % / 2 ääntä.