Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Taloon oli tullut sähkökatkos ja sen aikana tapahtui murha.
Poliisit tulivat haastattelemaan talon asukkaita. Haastattelujen mukaan siivooja siivosi, veli nukkui, isä katsoi telkkaria ja äiti joogasi. Kuka heistä oli tehnyt murhan?

Isä, koska telkkari ei toimi ilman sähköä.

Lähettäjä: Gattu
Up Down 47.37% tykkää.

Muita arvoituksia

Olet yksin saarella, jonka ympärillä on vain merta. Sinulla ei ole venettä etkä voi uida, koska vesi on liian kylmää ja matka on liian pitkä. Sinulla on kuitenkin ruokaa vuodeksi. Miten pääset pois saarelta?

Odotat, että tulee talvi ja meri jäätyy. Sen jälkeen kävelet pois

Lähettäjä: KovajätkäRaastuvankadulta65
Up Down 45.45% tykkää.

Isä sairastui parantumattomaan sairauteen ja hän tiesi että nyt kuolema tulee häntä hakemaan ja niin kuolema tuli hakemaan häntä sairauden takia ennen kuin hänen oikea aikansa oli lähteä. Isällä oli onneksi kolme tytärtä joista vanhin pyysi kuolemalta että antaisi isälle vielä kaksi vuotta aikaa elää, johon kuolema suostui.

Kaksi vuotta myöhemmin kuolema tuli kuten oli sovittu mutta keskimmäinen tytär pyysi että voisiko kuolema antaa isälle vielä puoli vuotta aikaa, johon kuolema jälleen suostui.

Puolen vuoden päästä kuolema jälleen tuli kuten oli sovittu mutta tällä kertaa nuorin tytär sytytti kynttilän ja pyysi että saisiko isä vielä aikaa niin kauan kunnes kynttilä olisi palanut loppuun, tähänkin kuolema suostui.

Tämän lupauksen jälkeen kuolema ei enään tullut hakemaan isää, mutta miksei?

Nuorin tytär sammutti kynttilän kun kuolema oli lähtenyt

Lähettäjä: Frans
Up Down 53.49% tykkää.

Mies löydettiin hirttäytyneenä suljetusta huoneesta ja hänen allaan oli vettä. Mies teki itsemurhan itse, mutta hän ei yltäny hirttosilmukkaan. Huoneesta ei löytyny muita tavaroita. Kuinka mies teki itsemurhan?

Lattialla ollut vesi oli aluksi jääkuutio, johon hän kipusi ja näin hän ylettyi hirttämään itsensä. Jääkuutio suli ja muodosti hänen alleen lammikon.

Lähettäjä: mischka
Up Down 38.46% tykkää.