Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» lapsille

Sinulla on edessäsi 4 pilleriä: ajatusten lukeminen, aikamatkustaminen, lentäminen sekä teleporttaaminen. Saat ottaa vain yhden. Miten sinä saisit ne kaikki?

Ensin otat aikamatkustuksen ja aikamatkustat sillä 3 kertaa samaan tilanteeseen ja otat yhden kerrallaan.

. Lähettäjä: TheViisas
Up Down 49.32 % / 73 ääntä.

Muita arvoituksia

Näin unta että, lähdin näkymättömän koirani kanssa todella pitkälle lenkille. Koira pissasi 2 kertaa ja kakkasi yhden kerran. Sen jälkeen lähdimme kotiin.

Kun tulen kotiin huomaan, että raahaan pelkkää talutushihnaa. Ensin koitan kutsua koiraani se ei tule esiin. Sitten kaadan maalipurkin lattialle, sillä koirani pitää maalin hajusta. Sitten näen koirani nuoleskelemassa maalia.

Miksi tämä ei ole totta?

Koska se oli unta ja en voi nähdä näkymäröntä koiraa :'D

Lähettäjä: No joku
Up Down 55.56 % / 9 ääntä.

Olipa kerran siskokset. Toisen siskon nimi oli Minni ja toisen Ninni. Eräänä päivänä Ninni katosi. Minni etsi häntä mutta väsyi. Kotona Ninni katsoi rauhallisena telkkaria. Minni oli raivoissaan.
- Miten sinä tänne ehdit, Minni kysyi.
- Helposti, Ninni sanoi ja hymyili viekkaasti.

Miten Ninni ehti kotiin ennen Minniä?

Ninni oli kadonnut aamulla. Kun Minni oli herännyt, Ninni oli pudonnut sängystään ja mennyt sen alle. Ja Minni näki vain tyhjän pedin ja lähti etsimään.

Lähettäjä: Minni
Up Down 50 % / 8 ääntä.

Joulupukki käveli Korvatunturille, ja häntä vastaan tuli 7 tonttua, joilla kaikilla oli kaksi säkkiä joissa oli 7 kissaa. Kuinka monta elävää olentoa Korvatunturille oli siis menossa?

Yksi. Sillä tontut tulivat Korvatunturille menevää pukkia vastaan!

Lähettäjä: Nomppa
Up Down 47.92 % / 48 ääntä.