Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

uudet arvoitukset

Eräs julma valtias päätti muinoin, että kuolemaantuomitut voisivat vetää arpalipun tuomionsa täytäntöönpanosta. Siten hän halusi näyttää kansalaisille olevansa hyvä ja oikeudenmukainen. Mutta kaikki tuomitut veti aina EI-laput ja heidät teloitettiin. Eräs kuolemaantuomittu oli erityisen ovela. Kun hän oli nostamassa arpalippua, hän mietti hetken ja alkoi ja alkoi epäillä, että molemmissa lapuissa luki EI. Jos hän osoittaisi tämän toteen, valtias suuttuisi ja hänelle kävisi joka tapauksessa huonosti. Silloin hän keksi jotakin, joka pelasti hänen elämänsä. Samalla kuninkaan tekemä vääryys jäi paljastumatta. Mitä kuolemaantuomittu teki?

Hän veti arvan. Katsoi sitä hymyillen ja söi sen. Hän pyysi muita läsnäolijoita katsomaan lippua, joka oli jäljellä. Siinä luki EI, joten miehen oli siis täytynyt saada KYLLÄ-lippu. Mies vapautui.

Lähettäjä: junamies
Up Down 55.88% tykkää.

Muita arvoituksia

Sotilaalla oli vain yksi tulitikku ja hänen piti sytyttää kamina, myrskylyhty ja tupakka. Minkä hän sytytti ensin?

Tulitikun

Lähettäjä: NOELL
Up Down 66.67% tykkää.
Hauskat arvoitukset
parhaat arvoitukset

Mies työntää harmaata autoa, tullessaan punaisen talon kohdalle mies huomaa menettäneensä kaiken omaisuutensa. Miksi näin on käynyt ja mitä on tapahtunut??

Mies pelaa Monopolia. Miehellä on pelinappulana harmaa auto. Hän saapuu toisen tontille ja joutuu maksamaan siitä vuokraa ja menettää kaiken rahansa siinä.

Lähettäjä: Teija
Up Down 50% tykkää.

Mitä kädetön poika sai joululahjaksi?

Ei tiedä, se ei ole vielä avannut sitä XD

Lähettäjä: HassuPossu
Up Down 48.15% tykkää.
matikka arvoitukset