Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

20m tikkaat on pystyssä. Poika kiipesi tikkaille ja hyppäsi alas, eikä hänelle tapahtunut mitään. Miten se on mahdollista?

Hän hyppäsi ensimmäiseltä askelmalta.

. Lähettäjä: Hukeli
Up Down 58.49 % / 53 ääntä.

Muita arvoituksia

Kaupungin keskuspankissa tapahtui ryöstö. Poliisi tutki läheistä kauppakeskusta, sillä ryöstäjän oli nähty menevän sinne. Poliisi etsi ryöstäjää pitkään kunnes tuli liikkeen luo nimeltä Pekan digitaalikuvat. Poliisi meni liikkeeseen ja alkoi tutkia sitä. Eräs poliiseista näki liikkeen perällä oven ja lähti kävelemään sitä kohti mutta liikkeen omistaja pysäytti hänet ja sanoi:
-Päästäisin sinut kyllä tuonne, mutta tuo on valokuvien kehityshuone ja jos avaat oven, menevät valokuvat pilalle.
-Selvä, mutta nyt te lähdette kyllä mukaanne sillä te ryöstitte pankin!
Kuinka poliisi tiesi tämän?

Liikkeen nimi oli Pekan digitaalikuvat joten silloin liikkeessä ei voinut olla kehityshuonetta, koska digitaalikuvia ei tarvitse kehittää.

Lähettäjä: Jupe34
Up Down 57.69 % / 26 ääntä.

Timanttiliike ryöstettiin, tämä tapahtui yöllä. Liikkeessä oli kolme henkilöä: vartija, kauppias, joka oli juuri sulkemassa liikettä, ja vanha mummo. Poliisin kuulustelussa vartija sanoi: "En nähnyt enkä kuullut mitään", kauppias sanoi: "Minä olin juuri lähdössä kun kadulta kuului kiljuntaa. Menin katsomaan mitä siellä tapahtuu ja kun tulin takaisin liike oli ryöstetty." ja mummo sanoi: "Menin kauppiaan kanssa ulos katsomaan mitä siellä tapahtuu.".
Kuka oli ryöstäjä?

Vartija. Kun mummo ja kauppias menivät ulos vartija jäi yksin liikkeeseen ja ryösti sen.

Lähettäjä: Simo
Up Down 54.17 % / 24 ääntä.

Me olemme ne vuoret, jotka tehtiin ihmiskäsin. Jotta muutama ihminen rauhassa nukkua saisi. Aikamme seistä on seitsemän ajoista pisin. Sillä muut yhtä tunnetut aikaa jo kadota taisi. Vaan vaikka me tahdoimme tarjota lepoa rauhaa, me olemme nukkumapaikoista rauhattomin. Kas aarteitten kutsu niin rosvojen sieluissa pauhaa, että avataan vuoretkin päästäkseen aartehisin. Vaan mitä me olemme, ihmisten kykyjen näyte. Joiden alhaista siskoa kohti te ihmiset käytte.

Gizan pyramidit
Vuorten muotoisia ja hyvin suuria. Ihmisen tekemiä. Antiikin "maailman seitsemästä ihmeestä" vanhin ja ainoa meidän päiviimme säilynyt. Monia kertoja ollut haudanryöstäjien kohteena. Jokainen ihminen kulkee kohti omaa hautaansa, vaikka tuskin ketään enää haudataan yhtä (typerän) hulppeasti, kuin faaraot aikanaan.

Lähettäjä: Luomahan luotu
Up Down 41.07 % / 56 ääntä.