Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Kymmenen miestä ovat kukin sata euroa velkaa toisilleen: Ensimmäinen on velkaa satasen toiselle, toinen on velkaa satasen kolmannelle, kolmas on velkaa satasen neljännelle jne. Miten kaikki saavat maksettua velkansa ilman että kukaan heistä menettää menettää rahaa?

Yksi pistää sadan euron setelin kiertämään. Seteli käy jokaisella ja kaikki myös antavat sen eteenpäin velanperijälleen. Loppujen lopuksi se joka on laittanut setelin kiertoon, saa setelin takaisin, koska joku on velkaa myös hänelle.

Lähettäjä: Nallew
Up Down 38.46% tykkää.

Muita arvoituksia

Eräänä päivänä köyhä mies meni majataloon huonetta kyselemään. Majatalon isäntä sanoi kuitenkin että kaikki huoneet olivat varattuja mutta köyhä mies voisi mennä latoon nukkumaan. Pian tuli toinen köyhä mies kysymään huonetta mutta hänkin päätyi latoon nukkumaan.

Päivän saatossa huonetta tuli kyselemään vielä 7 köyhää miestä ja kaikki joutuivaat latoon nukkumaan. Kun ilta koitti majatalon pihaan ajoi valtava limusiini ja limusiinista astui ulos miljonääri.Miljonääri meni kyselemään huonetta, mutta majatalon kaikki huoneet olivat todella varattuja. Joten miljonäärikin päätyi latoon nukkumaan. Kun aamu koitti ensimmäisenä tullut köyhä mies tuli majatalon baariin silmä mustana ja tilasi Coca Colan. Pian toisena tullut köyhä mies tuli baariin käsivarsi poikki ja tilasi Coca Colan. Hetken kuluttua loputkin köyhät miehet tulivat baariin vielä pahemmin kärsivinä ja tilasivat kaikki Coca Colan.
Lopuksi miljonääri tuli baariin täysin moitteettomassa kunnossa ja tilasi tuplaviskin. Mikä oli kertomuksen opetus?

9/10 juo Coca Colaa.

Lähettäjä: Neronleimaaja;D
Up Down 50% tykkää.

KANNATAA LUKEA VAIN KERRAN, JOS HALUAA HAASTETTA!Eräänä sateisena iltapäivänä oli tehty murha. Poliisi meni kuulustelemaan läheisen talon asukkaita.
Isä sanoi: "luin lehteä".
Siivooja sanoi: "kiillotin astioita".
Äiti sanoi: "olin ulkona kastelemassa kukkia".
Lapset sanoivat: "olimme leikkimässä huoneessamme".
Kuka oli murhaaja?

Kukat eivät tarvitse kastelua sateella. Siispä äiti oli syyllinen.

Lähettäjä: präät
Up Down 56% tykkää.

Talossa asui joulupukki, tonttu, pappi ja noita.
Kuka murhasi tytön?

Pappi sillä muut ovat satuhahmoja.

Lähettäjä: Piipi
Up Down 52.08% tykkää.