Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Olet kotonasi ja sähköt on poikki. Rosvo jahtaa sinua. Juokset käytävään jossa eteesi tulee kolme ovea sininen, punainen ja musta, mistä ovesta menet sisään? Menet ________ ovesta sisään. Tulet taas käytävään ja edessäsi on taas kolme ovea liila, pinkki ja oranssi. Mistä ovesta menet? Menet ______ ovesta sisään. Tulet taas käytävään ja edessäsi on kolme ovea vaalea, tumma ja valkoinen. Mistä ovesta menet sisään? Menet ______ ovesta sisään. Tulet jälleen käytävään ja edessäsi on taas kolme ovea. Vihreä, harmaa ja turkoosi. Mistä ovesta menet? Menet ________ ovesta sisään. Rosvo seisoo edessäsi. Hän kysyy: - Miten haluat kuolla? Sähkötuolilla vai puukolla?

Jos haluat selvitä ehin nahoin vastasit sähkötuoli... selviät koska talossa ei ollut sähköjä, mutta jos vastasit puukolla kuolet siihen.

. Lähettäjä: amandaveera
Up Down 57.14 % / 28 ääntä.

Muita arvoituksia

Autiolla saarella oli rikkinäsiä taloja ja silta. Mitä oli tapahtunut?

Saaressa oli ollut kylä, jossa ruoka oli käynyt vähiin. Kyläläiset kutenkin keksivät, että he voisivat rikkoa taloja ja ottaa osat siltaan!

Lähettäjä: sonic
Up Down 53.85 % / 13 ääntä.

On kaksi ihmistä, jotka ovat eri huoneissa. He eivät voi mitenkään kommunikoida keskenään.

He pelaavat intiaanipokeria siten, että kun he nostavat kortin otsalleen, niin toisessa huoneessa oleva pelaaja näkee monitorin välityksellä vain toisen pelaajan kortin. Ei mitään muuta.

Joka kierroksella vähintään toisen pelaajan on arvattava oman korttinsa väri oikein (punainen vai musta), muuten paholainen leikkaa pelaajien päät irti.

Minkälainen strategia pelaajien on keksittävä ennen pelaamista, jotta joka kierroksella vähintään toinen arvaa värinsä oikein?

Pelaajat eivät ole tietoisia toistensa arvauksesta.

Pelaajat sopivat ennen pelaamista, seuraavaa:

Toinen pelaaja vastaa aina sen värin, minkä näkee ruudulla.
Toinen pelaaja vastaa aina päinvastaisen värin, minkä näkee ruudulla.

Näin ollen, joka kierroksella vähintään toisella pelaajalla menee värin arvaus oikein.

Loppusanat: Paholainen raivostui miesten oveluudesta niin, joten hän petti sanansa ja repi vastoin lupaustaan miesten päät irti.

Lähettäjä: TogoHH
Up Down 56.67 % / 30 ääntä.

Kana käveli kukkulalle ja muni sen päälle, kumpaan suuntaan muna tippui?

Ei kummallekkaan puolelle, sillä kukkula oli tasainen!!

Lähettäjä: arvoituksia
Up Down 50 % / 4 ääntä.