Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Olet kotonasi ja sähköt on poikki. Rosvo jahtaa sinua. Juokset käytävään jossa eteesi tulee kolme ovea sininen, punainen ja musta, mistä ovesta menet sisään? Menet ________ ovesta sisään. Tulet taas käytävään ja edessäsi on taas kolme ovea liila, pinkki ja oranssi. Mistä ovesta menet? Menet ______ ovesta sisään. Tulet taas käytävään ja edessäsi on kolme ovea vaalea, tumma ja valkoinen. Mistä ovesta menet sisään? Menet ______ ovesta sisään. Tulet jälleen käytävään ja edessäsi on taas kolme ovea. Vihreä, harmaa ja turkoosi. Mistä ovesta menet? Menet ________ ovesta sisään. Rosvo seisoo edessäsi. Hän kysyy: - Miten haluat kuolla? Sähkötuolilla vai puukolla?

Jos haluat selvitä ehin nahoin vastasit sähkötuoli... selviät koska talossa ei ollut sähköjä, mutta jos vastasit puukolla kuolet siihen.

Lähettäjä: amandaveera
Up Down 55.81% tykkää.

Muita arvoituksia

Olet bussikuski. Ensimmäisellä pysäkillä bussin sisään astuu 13 ihmistä. Seuraavalla 5 tulee sisään ja 3 lähtee pois. Seuraavalla pysäkillä tulee 8 lisää ja 11 lähtee. Sitten sisään tulee 9 ja 1 lähtee. Mikä oli bussikuskin nimi?

Oma nimesi. Sinähän olit bussikuski.

Lähettäjä: Suet
Up Down 55.81% tykkää.

Omenapuussa oli omenoita, kun ravistin puuta, puusta ei tippunut omenoita. Joten puussa, eikä maassa ollut omenoita. Miten tämä on mahdollista?

Puussa oli alunperin vain 2 omenaa. Kun ravistin puuta, puusta tippui yksi omena maahan. Joten puussa eikä maassa ollut omeNOITA vaan kummassakin oli omena.

Lähettäjä: moi
Up Down 54.17% tykkää.

Näet mainoksen, jossa nainen laittaa huulirasvaa. Hänelle tulee kirkkaankeltaiset huulet kuten mainoksessa sanottiin aikaisemmin. Mutta kun kokeilet tuotetta itse, miksi huulesi eivät värjäänny?

Koska mainokset huijaavat.

Lähettäjä: tähtipytty
Up Down 44.44% tykkää.