Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

sekalaisia arvoituksia

Mummo ja vaari pelasivat jalkapalloa, mummo hävisi. Mihin mummo meni?

En tiedä, hänhän hävisi.

Lähettäjä: en ole
Up Down 59.63% tykkää.

Kun nukahdat, voi tapahtua jotain joka ei ole mahdollista. Mitä voi tapahtua?

Ihan mitä vain, sillä unessa kaikki on mahdollista.

Lähettäjä: Jokuihmetyyppi
Up Down 58.73% tykkää.

Matti ja Liisa asuivat mökissä metsän reunalla. Eräänä tuulisena aamuna Liisa päätti lähteä käymään kylällä, joka oli aika kaukana heidän mökistään. Kun Liisa tuli takaisin hän huomasi, että heidän mökkinsä ikkuna oli rikki. Sisällä oli lattialla lasinsirpaleita ja vettä, Matti oli myös kuollut. Mitä oli tapahtunut?

Matti oli kultakala. Kun Liisa oli lähtenyt, tuuli oli yltynyt niin, että se oli hajottanut ikkunan. Tuuli oli sitten pudottanut Matin kalamaljan maahan ja se oli hajonnut. Matti oli joutunut kuivalle maalle ja kuollut.

Lähettäjä: Minzey
Up Down 58.62% tykkää.

Mitä eroa on hyttysellä ja pikkusiskolla?

Hyttynen inisee vain kesällä

Lähettäjä: Peruna13
Up Down 58.31% tykkää.

Ajat bussia. Matkaan tulee viisi kahdeksantoistavuotiasta, kolme kaksitoistavuotiasta, yksi kuusikymmentäkahdeksanvuotiasta, seitsemän kaksitoistavuotiasta, viisi neljätoistavuotiasta, yhdeksän viisitoistavuotiasta, kaksi kolmekymmentäneljävuotiasta, kymmenen kaksikymmentävuotiasta, kolme neljävuotiasta, neljä kahdeksanvuotiasta, yksi seitsemänvuotias, kuusi yksitoistavuotiasta, neljä neljäkymmentävuotiasta, seitsemän kolmekymmentäkahdeksanvuotiasta, kahdeksan neljäkymmentäyksivuotiasta, neljä kolmetoistavuotiasta, kuusi kuusikymmentäkolmevuotiasta, kaksi viisikymmentäyksivuotiasta, yksi kolmevuotias, kymmenen neljäkymmentäseitsemänvuotiasta ja kolme kolmekymmentäkolmevuotiasta. Matkustajien joukossa ovat mm. Liisa, Martti, Laura, Sari, Pekka, Aada, Luukas, Matteus, Anna, Ella, Juhani, Aino, Martta, Väinö, Yrjö, Saara, Kirsi, Jaana, Pertti, Atte, Jaska, Liina, Pauline, Mohami, Kari, Maria, Kalle, Kai, Leevi, Vilma, Kristiina, Marjatta, Rita, Kimi, Sofia, Jari, Saana, Kukka, Roope, Leo ja Hannele.

Mikä on bussin kuljettajan nimi ja ikä?

Oma nimesi ja ikäsi.

Lähettäjä: viviiihii
Up Down 58.08% tykkää.