Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

Tietoa meistä

Olemme Suomen suurin arvoituskokoelma, kokoelmassamme on jo yli tuhat arvoitusta ja se kasvaa joka viikko. Haluamme vaalia vanhaa arvoitusten kertomisen kansanperinnettä keräämällä suomalaisia arvoituksia kokoelmaamme keskitetysti kaikkien saataville. Ikivanhojen arvoitusten lisäksi kokoelmastamme löytyy uusia ja ajankohtaisia arvoituksia, joita syntyy nykymaailman ilmiöistä ja tapahtumista. Kannustamme sivustomme yhteisöä lisäämään omia arvoituksiaan kokoelmaamme ja näin pitämään hauskaa ja hyödyllistä arvoitusten kertomisen perinnettä yllä. Arvoitukset tukevat hyvin lasten ja nuorten kielellisten taitojen kehitystä ja oppimista. Arvoituksia voidaan hyödyntää suomen kielen opetuksessa tarjoamalla lapsiin ja nuoriin vetoavaa viihteellistä lähestymistapaa oppimiseen. Arvoitukset ja kompakysymykset tukevat kielellisten taitojen lisäksi aivojen kehitystä ja ongelmanratkaisukykyä.

Päivitämme kokoelmaa säännöllisesti ja pidämme sen kaikenikäisille sopivana, kaikki sisältö tarkistetaan ennen julkaisua ja epäasiallinen aineisto poistetaan. Haluamme tarjota turvallisen ympäristön, missä kaikenikäiset voivat viihtyä ja rentoutua turvallisen ja asiallisen sisällön parissa.

Jos sinulla on kysyttävää palvelun toiminnasta, parannusehdotuksia, ongelmia tai huomautuksia, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Toivomme sinulle nautinnollisia hetkiä Arvoituksia-sivuston parissa.