Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

uudet arvoitukset

Helsinki, miten se sanotaan kahdella kirjaimella?

SE :D

Lähettäjä: MTM
Up Down 55.56% tykkää.

Muita arvoituksia

Suuressa linnassa tapahtui murha. Tapahtuman jälkeen poliisi kuulusteli kolmea vainajan tuttua. Ensin hän meni vainajan vaimon luo. -Mitä teit eilen, kun täällä tapahtui murha? poliisi kysyi. - Olin ostoksilla, nainen vastasi. Seuraavaksi hän meni siivoojan luo. -Mitä teit eilen, kun täällä tapahtui murha? poliisi kysyi. - Siivosin pyöreän huoneen nurkkaa, siivooja vastasi. Sitten poliisi kävi vielä vainajan parhaan kaverin luona, ja kysyi taas tuon saman kysymyksen. -Olin tulossa tapaamaan häntä, mutta minulle kerrottiin, että hän on kuollut.

Kuka epäillyistä tappoi hänet?

Siivoja. Pyöreässä huoneessa ei ole nurkkaa, joten hän ei voinut siivota sitä!

Lähettäjä: Laura
Up Down 57.89% tykkää.
Hauskat arvoitukset
parhaat arvoitukset

Oli kaksi ystävää: bisnes-mies ja sohvaperuna,jotka menivät eräänä päivänä syömään McDonaldsiin. He tilasivat saman aterian samalta tiskiltä samaan aikaan samana päivänä ja menivät istumaan samaan pöytään. Bisnes-mies sai pomoltaan puhelun: Hänen piti lähteä kiireellä töihin. Bisnes-mies hotkaisi ateriansa nopeasti ja lähti. Sohvaperuna söi aivan rauhassa ateriansa lukien lehteä ja pelaamalla puhelimella. Seuraavana päivänä bisnes-mies luki nettilehdestä että kaverinsa sohvaperuna oli kuollut McDonaldsissa vielä tuntemattomaan syyhyn.
Mihin sohvaperuna kuoli ja miten?
vinkki: hitaus ja nopeus

Myrkytykseen. Juoman jääpalat olivat myrkytetyt. Ne eivät ehtineet sulaa bisnes miehellä,joten hän ei kuollut. Mutta sohvapeuna söi kaikessa rauhassa ja jääpalat sulivat juomaan.

Lähettäjä: Arvoitus
Up Down 53.85% tykkää.

Mies on matkalla Egyptiin. Häntä vastaan kävelee 7 miestä, jokaisella on 7 lasta, 7 vaimoa ja 7 lemmikkiä. Kuinka ihmistä on matkalla Egyptiin?

Yksi, muut kävelivät pois :D

Lähettäjä: Troll face
Up Down 52.94% tykkää.
matikka arvoitukset