Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

Olipa kerran herra Pertti. Hän asui Oslossa ja hänellä oli kaksi lasta. Sitten hän muutti Utsjoelle. Mikä hänen sukunimensä oli?

Pertti. Alussa sanottiin että hän on HERRA Pertti eli hänen sukunimensä on Pertti. xD

Lähettäjä: pengwinner
Up Down 50% tykkää.

Muita arvoituksia

Pamela nosti toisesta kädestä kaksi sormea pyystyyn ja yhden toisesta kädestä. Kuinka monta sormea hänellä oli?

10. Sillä kysymys kuului "Kuinka monta sormea hänellä oli?" Ei kuinka monta sormea hänellä oli pystyssä. :P

Lähettäjä: Nokkela
Up Down 50% tykkää.

Vankilassa on 100 vankia. Kerran päivässä valitaan sattumanvaraisesti yksi vanki, joka saa käydä tyhjässä huoneessa, jossa on vain lamppu ja sille katkaisija. Vangit vapautetaan, kun kaikki vangit ovat käyneet huoneessa ja joku vangeista pystyy sen varmasti sanomaan. Jos vanki sanoo kaikkien käyneen huoneessa vastoin todellisuutta, kaikki vangit tapetaan. Vangit eivät pysty mitenkään kommunikoimaan toistensa kanssa muutoin kuin sammuttamalla valot huoneesta tai pistämällä valot päälle. Ennen kuin vangit eristetään täysin toisistaan, he saavat vuorokauden aikaa suunnitella taktiikkansa. Miten vankien pitäisi toimia, jotta he voisivat varmuudella sanoa mahdollisimman pian kaikkien käyneen huoneessa?

Yksi mahdollisuus on sopia tietty henkilö, joka on ainoa kuka saa pistää valon päälle. Muut vangit saavat yhden ja vain yhden kerran laittaa valot pois päältä. Muuten he eivät tee mitään päästessään huoneeseen. Nyt tämä henkilö, joka laittaa valoja pois päältä, voi laskea, milloin hän on pistänyt valot 99 kertaa pois päältä.

Lähettäjä: NOELL
Up Down 51.52% tykkää.

Kelloseppä löi kelloa saako hän siitä syytteen?

Ei koska kello löi ensin

Lähettäjä: annibanni
Up Down 66.67% tykkää.