Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

Kaatuneella puulla istuu kaksi intiaania, iso intiaani ja pikku intiaani. Pikku intiaani on ison intiaanin poika, mutta iso intiaani ei kuitenkaan ole pikku intiaanin isä. Kuinka tämä on mahdollista?

Iso intiaani on pikku intiaanin äiti

. Lähettäjä: Huppis
Up Down 58.62 % / 29 ääntä.

Muita arvoituksia

Mikä On Kuumempi Kuin Aurinko ?

Tyttöystävä!!!

Lähettäjä: Roopukka
Up Down 0 % / 2 ääntä.

Kaksi autoa ajoi vastakkaisilla kaistoilla kapeaa tietä eteenpäin, sumuisella ilmalla. Kohtaamishetkellä kummankin auton kuljettaja kuoli. Autot eivät osuneet toisiinsa.

Mitä tapahtui?

Sumun vuoksi molemmat kujettajat katsoivat ikkunasta nähdääkseen paremmin ja kuljettajien päät kolahtivat yhteen ja he kuolivat.

Lähettäjä: M.K
Up Down 32.14 % / 28 ääntä.

Olet 100 metriä korkean talon katolla. 50 metrin kohdalla on talon seinästä erkaneva parveke ja käytössäsi on 75 metriä pitkä köysi. Miten pääset alas vahingoittumatta olettaen, että köysi on helppo sitoa sekä katolle että parvekkeelle?

Leikkaat köyden 25 metrin kohdalta. Sidot toisen pään 25 metrin köydestä katolle ja teet toiseen päähän silmukan. 50 metrin pätkän laitat läpi silmukasta ja sidot päistään kiinni. Kun olet laskeutunut parvekkeelle, avaat 50 metrin köydessä olevan silmukan ja pyörität sen kokonaan läpi silmukasta. Nyt voit sitoa köyden parvekkeelle ja laskeutua turvallisesti alas.

Lähettäjä: NOELL
Up Down 40 % / 5 ääntä.