Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Mies sanoo pitävänsä jalkansa aina maan pinnalla. Mikä on hänen suurin ongelma?

Hän ei saa housuja jalkaansa :D

. Lähettäjä: Ele
Up Down 68.89 % / 90 ääntä.

Muita arvoituksia

Nainen ostaa uudet punaiset korkokengät, samana iltana, hän kuolee korkokenkiensä vuoksi.


KYSYMYS:
Mitä tapahtui?

Naisen mies on veitsenheittäjä, hän päättää yllättää vaimonsa heittämällä tämän pään yli veitsen kun hän tulee kotiin. Korkokengät olivat kuitenkin tavallista korkeammat ja mies heitti veitsen naisen päähän.

Lähettäjä: Iduliina
Up Down 50 % / 8 ääntä.

Olipa kerran majakan vartija. Illalla majakan vartija söi, joi, käveli rappuset ylös, meni vessaan, pesi hampaat, laittoi yöpuvun, sammutti valon ja nukahti. Aamulla hän heräsi katsoi ikkunasta pihalle ja tappoi itsensä puukolla. Miksi?

Majakan vartija sammutti majakanvalon kun hän meni nukkumaan. Yöllä laivat olivat menneet karille.

Lähettäjä: Kukkomies
Up Down 43.75 % / 16 ääntä.

Varakas vanha äijä tunsi lähestyvänsä elämän päätepistettä. (Tähän ei liity mitään murhajuttuja!) Hän halusi jättää koko omaisuutensa toiselle lapsistaan. Toinen lapsi oli poika ja toinen tytär. Äijä asetti omaisuuden saamiselle ehdon: fyrkat menisivät sille lapselle, joka pystyisi laulamaan äijälle lauluja, niin monta laulua kuin oli puolet siitä määrästä mitä äijällä oli elinpäiviä jäljellä.

Poika ei suostunut ehtoihin, koska hän ei tiennyt montako elinpäivää äijällä oli jäljellä, eikä näin ollen voinut tietää montako laulua pitäisi laulaa. Tytär ratkaisi tehtävän ja äijä antoi rahat hänelle.

Mitä tytär teki?

Lauloi yhden laulun XDD

Lähettäjä: NOELL
Up Down 64.29 % / 14 ääntä.