Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Sähköjuna kulkee pohjoiseen 50km tunnissa. Tuuli puhaltaa lännestä 10 metriä sekunnissa. Mihin ilmansuuntaan junan savu menee?

Se on sähköjuna, siitä ei tule savua.

Lähettäjä: PR
Up Down 33.33% tykkää.

Muita arvoituksia

Olet kotonasi ja sähköt on poikki. Rosvo jahtaa sinua. Juokset käytävään jossa eteesi tulee kolme ovea sininen, punainen ja musta, mistä ovesta menet sisään? Menet ________ ovesta sisään. Tulet taas käytävään ja edessäsi on taas kolme ovea liila, pinkki ja oranssi. Mistä ovesta menet? Menet ______ ovesta sisään. Tulet taas käytävään ja edessäsi on kolme ovea vaalea, tumma ja valkoinen. Mistä ovesta menet sisään? Menet ______ ovesta sisään. Tulet jälleen käytävään ja edessäsi on taas kolme ovea. Vihreä, harmaa ja turkoosi. Mistä ovesta menet? Menet ________ ovesta sisään. Rosvo seisoo edessäsi. Hän kysyy: - Miten haluat kuolla? Sähkötuolilla vai puukolla?

Jos haluat selvitä ehin nahoin vastasit sähkötuoli... selviät koska talossa ei ollut sähköjä, mutta jos vastasit puukolla kuolet siihen.

Lähettäjä: amandaveera
Up Down 55.81% tykkää.

Aavikolla kasvaa omenapuu, jossa on omenoita. Tulee tuulenpuuska, jonka jälkeen ei ole omenoita puussa eikä ole omenoita maassa. Miten se on mahdollista?

Omenapuussa kasvoi omenoita, ja omenoita oli 2. Tuulenpuuska tiputti toisen omenista maahan, jolloin maassa oli omena eikä omenoita kuten myös puussa.

Lähettäjä: Arvoitus1
Up Down 48.28% tykkää.

Pekka on töissä ruokakaupassa. Hän kuulee karkkihyllyn luota puhetta. Joku sanoo "Jussi laita se pois. Ei saa varastaa" Pekka menee karkkihyllylle ja huomaa kolme ihmistä, puna-, sini- ja pinkkipaitaisen. Hetken katseltuaan Pekka kävelee vihreäpaitaisen eteen ja sanoo "Anna tänne se mitä varastit."
Mistä Pekka tiesi kuka oli varas?

Henkilö, jolla oli vihreä paita oli poika ja muut olivat tyttöjä.

Lähettäjä: MyNameIs..
Up Down 42.86% tykkää.