Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Salla menee Kuopiosta Helsinkiin junalla, joka ei pysähdy kuin vasta Helsingissä. Salla huomaa, että juna on täynnä Nuclonium-ainetta ja se räjähtää 10 min päästä. Sallalla kestää 20 min että pääsee perille. Miten Salla olisi päässyt perille?

Sallan olisi pitänyt mennä jollakin muulla kulkuvälineellä Helsinkiin.

Lähettäjä: kEkseliäs
Up Down 55% tykkää.

Muita arvoituksia

Yhtenä kylmänä talvipäivänä erään perheen äiti oli murhattu. Tässä hieman tietoja murhasta: Oli Torstai. Kello oli 18.21. Oli 17 astetta pakkasta. Sisällä oli 23 astetta. Perheessä asui tytär Anna, isoveli Lauri, pikkuveli Tomas ja isä Harri. Anna oli 11v, Lauri oli 15v, Harri oli 54v, ja Tomas oli 8v. Poliisit saapuivat paikalle. He kuulustelivat jokaista. "Olin pelaamassa" Lauri sanoi. "Olin juomassa vettä" Thomas sanoi. "Olin pihalla tekemässä lumiukkoja" Anna sanoi. "Olin lukemassa" Harri sanoi. Poliisit arvasivat nopeasti kuka oli murhaaja. Ja nyt kysymys kuuluu kuka oli murhaaja?

Anna, koska 17 asteen pakkasessa ei voi tehdä lumiukkoja

Lähettäjä: Nicname
Up Down 54.93% tykkää.

Eero sai valita kahdesta vaihtoehdosta kumman valitsee. Ensimmäinen vaihto ehto: hän saa yhden toivomuksen ja hän on aina köyhä. Hän ei saanut toivoa rahaa eikä lisätoiveita. Ja sai toivoa vain yhden asian. Toinen vaihtoehto: Hänestä tulee maailman rikkain mies. Eero valitsi ensimmäisen vaihtoehdon. Miten oli kuitenkin mahdollista, että hän sai kaikki mitä halusi, yhdellä toiveella?

Eero toivoi, että kaikki on hänelle ilmaista. ;)

Lähettäjä: Löönäjä69
Up Down 0% tykkää.

Ihmiset uskoivat että vuorilla on elämää, ja siksipä eräänä päivänä he hyppivät vuoren ympäri. Eli kysymys kuuluu:kuka hyppii korkeammalle kuin vuori?

Kaikki! Vuoret eivät osaa hyppiä eli siksipä ihmiset hyppivät korkeammalle kuin vuoret!

Lähettäjä: VitsiSysteri
Up Down 50% tykkää.