Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Miehellä oli kirppuja lemmikkinä. Kirput karkasivat.
Niitä löytyi vessasta, olohuoneesta, kuistilta ja
nurmikolta. Mies katsoi vielä kaivoon.
Mitä hän näki?

Vettä!

. Lähettäjä: Awww
Up Down 50 % / 2 ääntä.

Muita arvoituksia

Olet yksin saarella, jonka ympärillä on vain merta. Sinulla ei ole venettä etkä voi uida, koska vesi on liian kylmää ja matka on liian pitkä. Sinulla on kuitenkin ruokaa vuodeksi. Miten pääset pois saarelta?

Odotat, että tulee talvi ja meri jäätyy. Sen jälkeen kävelet pois

Lähettäjä: KovajätkäRaastuvankadulta65
Up Down 50 % / 6 ääntä.

Poika meni sairaalaan odottamaan hänen isänsä työvuoron loppumista, kun hänen isänsä pääsi töistä lähtivät he ajamaan kotiin. Kuitenkin matkalla kotiin he ajoivat kolarin, isälle ei sattunut mitään, mutta poika sai vakavia vammoja. Poika joutui sairaalaan ja sairaalassa pojan hoitelun tehtäväkseen saanut lääkäri kieltäytyi tästä ja sanoi "en pysty leikkaamaan omaa lastani". Kuka oli lääkäri? Vastaus ei ole hänen isänsä.

Lääkäri oli hänen äitinsä.

Lähettäjä: Jakeboi
Up Down 69.57 % / 161 ääntä.

Jussi ja Jenni olivat olleet yhdessä 5 kuukautta. Jussi ja Julia olivat olleet yhdessä 6 kuukautta. Jare ja Anu olivat olleet yhdessä 4 kuukautta. Anu ja Jare olivat olleet yhdessä 5 kuukautta. Ben ja Sissi olivat olleet yhdessä 7 kuukautta. Mikä tässä on pielessä ja kuka pettää?

PS. Julia ja Jussi olivat onnellisia yhdessä.
PPs. Kukaan ei ole ollut yhdessä alle 5 kuukauttaan

Jussi pettää Jenniä koska on yhdessä myös Julian kanssa mutta ei petä Juliaa koska heillä on onnelista yhdessä. Jaren ja Anun suhde oli pielessä koska kukaan ei ollut alle 5 kuukautta yhdessä.

Lähettäjä: xD
Up Down 40 % / 5 ääntä.