Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

uudet arvoitukset

Miehellä oli kirppuja lemmikkinä. Kirput karkasivat.
Niitä löytyi vessasta, olohuoneesta, kuistilta ja
nurmikolta. Mies katsoi vielä kaivoon.
Mitä hän näki?

Vettä!

Lähettäjä: Awww
Up Down 50% tykkää.

Muita arvoituksia

Apinatutkija kuuli, että Afrikassa on todella pieni apinalaji. Niinpä tutkija meni Afrikkaan, ja löysi tämän apinan. Tutkija laittoi apinan kenkälaatikkoon, laittoi kenkälaatikon reppuun, otti repun mukaansa, ja lähti Suomeen. Kun hän saapui Suomeen, hän huomasi että apina oli kadonnut. Niimpä tutkija päätti lähteä uudestaan Afrikkaan, ja sinne hän meni. Hän löysi sieltä vielä pienemmän apinan, laittoi sen korurasiaan, laittoi korurasian reppuun, otti sen mukaan ja lähti Suomeen. Suomessa apina oli taas kadonnut. Niimpä tutkia lähti taas Afrikkaan, köysi sieltä maailman pienimmän apinan, laittoi sen tulitikkurasiaan, laittoi tulitikkurasian reppuun, otti sen mukaan, ja lähti taas Suomeen. Suomessa tämäkin apina oli kadonnut. Sitten Apinatutkija ei enää halunnut lähteä etsimään uutta apinaa, vaan päätti mennä hikisen päivän päätteeksi suihkuun. Kun hän avasi suihkun, niin mitä sieltä tulikaan...

Suihkusta tuli vettä

Lähettäjä: Rainbow Dash
Up Down 60% tykkää.
Hauskat arvoitukset
parhaat arvoitukset

Tyttö siivosi huonettaan. Siivouksen jälkeen huone näytti edelleen samalta. Miten se on mahdollista?

Tytön huone oli kokoajan siisti.

Lähettäjä: Sweetgirl101
Up Down 44.44% tykkää.

Mikko juoksee karkuun leijonaa. Mikolla on matkaa kotiinsa 20m. Viisi metriä hänen edessään on tippumassa suuri kivi 20m korkeudesta. Leijona juoksee kaksi kertaa niin nopeasti kuin Mikko. Leijona on 15 m Mikon takana. Kivi tippuu yhtä nopeasti kuin mitä leijona juoksee.

Selviääkö Mikko hengissä?

Mikko selviää. Kivi on vasta puolimatkassa, kun Mikko on jo viisi metriä sen edellä. Mutta kun leijona juoksee, niin kivi tippuu suoraan sen päähän. Tällöin myöskään leijona ei saa Mikkoa kiinni.

Lähettäjä: XD
Up Down 56.82% tykkää.
matikka arvoitukset