Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Kleopatra ja Antonius makaavat kuolleena egyptiläisen huvilan lattialla. Lattia on märkä ja siinä on lasia. Caesar seisoo heidän vierellään, mutta ei ole koskenutkaan ruumiisiin. Kleopatraa ja Antoniusta ei ole myrkytetty.
Miten he kuolivat?

Kleopatra ja Antonius olivat kultakaloja ja Caesar kissa, joka vahingissa tönäisi heidän kulhon jossa kalat olivat lattialle.

. Lähettäjä: outiina
Up Down 25 % / 8 ääntä.

Muita arvoituksia

Missä on kaupunkeja ilman taloja, jokia ilman vettä ja metsiä ilman puita?

Kartta

Lähettäjä: abc
Up Down 40 % / 5 ääntä.

Kolme veljestä asuu talossa eikä yksikään toistaan muistuta. Vaan erottaa heidät jos tahtonet, he ovatkin samankaltaiset. Nyt yksi on poissa hän tulossa lie, vaan toisen matka pois kauas jo vie. Vain yksi on kotona lyhyenläntä, eikä veljiä olisi ilman häntä. Mutta kolmatta veljestä olla ei voisi, jos kuopus ei kohta vanhin oisi. No sanohan, kolmeko yhdeksi muuttuu vai kaksiko on vai kaikkiko puuttuu. Jos lapseni tunnet ne veljekset, kolme väkevää herraa luettelet, on heillä hallussaan valtakunta, se heistä myös syntyy vai onko tää unta?

Kysymys kuuluu, mitä kolmea asiaa näillä veljeksillä kuvataan tässä lorussa?

Menneisyys, nykyaika ja tulevaisuus

Lähettäjä: maseluralo
Up Down 66.67 % / 9 ääntä.

Mies menee ravintolaan, tilaa lasin vettä, mutta baarimikko ottaa aseen ja osoittaa sillä miestä. Mies sanoo kiitos ja lähtee. Mistä oli kyse?

Miehellä oli hikka.

Lähettäjä: Silmäseppo
Up Down 56.67 % / 30 ääntä.