Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Perheessä on seitsemän tyttöä. Jokaisella tytöllä on yksi veli.Kuinka monta henkilöä perheessä on? Laske mukaan vanhemmat.

9 henkilöä

. Lähettäjä: Litchi
Up Down 34.62 % / 26 ääntä.

Muita arvoituksia

Miehen täytyy kuljettaa joen yli vastarannalle lammas, susi ja kaali, mutta laivaan mahtuu vain yksi niistä kerrallaan. Jos susi ja lammas jäävät kahdestaan, susi syö lampaan. Jos lammas ja kaali jäävät kahdestaan, lammas syö kaalin. Susi ei koske kaaliin. Miten miehen tulisi toimia?

Eka se ottaa lampaan, sit se tuo kaalin sinne toiselle puolelle, ottaa lampaan ja vie toiselle puolelle, sit ottaa sen suden ja vie sen kaalin luo ja sit ottaa lampaan ja vie suden ja kaalin luo

Lähettäjä: ;)
Up Down 57.41 % / 54 ääntä.

Eräällä kuninkaalla oli naimaikäinen tytär. Kuningas oli päättänyt järjestää juhlat, jonne kutsuttaisiin kaikki naapurimaitten prinssit. Prinssi, joka toisi kuninkaan tyttärelle tietynlaisen kukkakimpun, saisi hänet vaimokseen. Kukkakimpun tulisi olla seuraavan lainen:- Kaikki kukat, paitsi kaksi tulisi olla liljoja. Kaikki kukat, paitsi kaksi tulisi olla ruusuja. Kaikki kukat, paitsi kaksi tulisi olla orvokkeja.

Minkälaisen kukkakimpun piti olla?

Yksi lilja, yksi ruusu ja yksi orvokki. Taikka kaksi jotain ihan muuta kukkaa, esim voikukkaa.

Lähettäjä: Kirara
Up Down 58.54 % / 41 ääntä.

Olet yksin sillalla. Allasi on joki, ja joessa ui haita. Et voi uida pois. Oikealla puolellasi on jaguaari, et pääse sen ohi. Vasemmalla on leijona, et pääse senkään ohi. Kysymys kuuluukin, miten pääset pois?

1. Sujautat hait jalkaasi (saappaat)
2. Nappaat leijonan suuhusi (pastilli)
3. Kaahat jaguaarilla pois (auto)


:)

Lähettäjä: Paksukainen
Up Down 43.75 % / 16 ääntä.