Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Mies löydettiin hirttäytyneenä suljetusta huoneesta ja hänen allaan oli vettä. Mies teki itsemurhan itse, mutta hän ei yltäny hirttosilmukkaan. Huoneesta ei löytyny muita tavaroita. Kuinka mies teki itsemurhan?

Lattialla ollut vesi oli aluksi jääkuutio, johon hän kipusi ja näin hän ylettyi hirttämään itsensä. Jääkuutio suli ja muodosti hänen alleen lammikon.

Lähettäjä: mischka
Up Down 35.29% tykkää.

Muita arvoituksia

Jos kuningatar Marie istuu valtaistuimellaan vasemmalla puolella ja oikealla puolella on toinen valtaistuin, niin kuka on oikeanpuoleisella valtaistuimella istuva Harold?

Kuningas Harold! ( ͡• ͜ʖ ͡• )

Lähettäjä: DogeUwUz
Up Down 66.67% tykkää.

Kello on 15.00 kaupungissa on pilkko pimeää. Yhdessäkään talossa ei ole sähköjä. Kello 15.30 poliisimestari Harri saa ilmoituksen että kaupungin pankki on ryöstetty. Kello 19.00 Harri on ottanut kiinni kolme epäiltyä roistoa. Harri kuulustelee kaikkia yksitellen. Ensin epäilty nro.1: En se ollut minä, olin kotona lukemassa kirjaa vaimoni kanssa. Nro.2: en se voinut olla minä, sillä olin katsomassa televisiota kaverini kanssa. Nro.3: en se voinut olla minä, koska olen ollut koko illan kotona nukkumassa, vaimoni voi todistaa!

Kysymys kuuluu: kuka ryösti pankin?

Nro:2 Koska alussa mainittiin että yhdessäkään talossa ei ole sähköjä, joka tarkoittaa että kaupungissa oli sähkökatkos, jolloin ei televisiota voi katsoa. :)

Lähettäjä: XDDD
Up Down 55.93% tykkää.

Tiedän, arvoitus ei ehkä toteutuisi käytännössä, mutta mennään:

Tytär sanoi äidilleen: "Haluan olla kuusi". Seuraavana päivänä tytär lähti avaruuteen. Miksi?

Hän halusi olla äitinsä kuu. (Sinun kuu=kuusi)

Lähettäjä: Girll
Up Down 50% tykkää.