Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Oli todella kuuma päivä. Kaksi miestä päätti mennä ostamaan kioskilta juomaa. Myyjä kysyi mitä he haluaisivat. Molemmat miehet halusivat colaa jäillä. Toinen miehistä joi juomansa hitaasti, ja toinen taas nopeasti. Hetken kuluttua toinen heistä kuoli. Kumpi kuoli ja miksi?

Se joka joi juomansa hitaasti kuoli, koska jääpalat olivat myrkytettyjä ja ne ehtivät sulaa juoman sekaan. Mutta toinen joi juomansa nopeasti joten jääpalat eivät ehtineet sulaa, joten myrkky jäi jääpaloihin.

. Lähettäjä: jooneQ
Up Down 50 % / 8 ääntä.

Muita arvoituksia

Olet matkalla Hölmölään. Sinua vastaan tulee kahden hevosen vetämä kärry, jossa on kolme aikuista, joilla on jokaisella yksi vauva, ja jokaisella vauvalla on kaksi kissaa ja koira makaa kärryjen nurkassa.
Kuinka monta henkilöä on matkalla Hölmölään???
Huom.! Eläimetkin lasketaan.

Yksi. Sinä. Muut tulivat sinua vastaan.

Lähettäjä: outiina
Up Down 50 % / 16 ääntä.

Jos poika on 15 vuotias vuonna 1990 ja hän oli 10 vuotias vuonna 1995. Miten se on mahdollista?

Vuodet oli ennen ajanlaskun alkua

Lähettäjä: Jäähis
Up Down 50 % / 8 ääntä.

Kello on 15.00 kaupungissa on pilkko pimeää. Yhdessäkään talossa ei ole sähköjä. Kello 15.30 poliisimestari Harri saa ilmoituksen että kaupungin pankki on ryöstetty. Kello 19.00 Harri on ottanut kiinni kolme epäiltyä roistoa. Harri kuulustelee kaikkia yksitellen. Ensin epäilty nro.1: En se ollut minä, olin kotona lukemassa kirjaa vaimoni kanssa. Nro.2: en se voinut olla minä, sillä olin katsomassa televisiota kaverini kanssa. Nro.3: en se voinut olla minä, koska olen ollut koko illan kotona nukkumassa, vaimoni voi todistaa!

Kysymys kuuluu: kuka ryösti pankin?

Nro:2 Koska alussa mainittiin että yhdessäkään talossa ei ole sähköjä, joka tarkoittaa että kaupungissa oli sähkökatkos, jolloin ei televisiota voi katsoa. :)

Lähettäjä: XDDD
Up Down 57.58 % / 66 ääntä.