Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Isä, joka on kirurgi ajaa poikansa kanssa pimeänä syysmyöhäna rajun kolarin ja kumpikin loukkaantuu pahoin. Isä on tajuton ilman välitöntä hengenvaara mutta hänen poikansa tarvitsee pikaisesti kirurgin apua.
Isä ja poika kiidätetään nopeasti sairaalaan. Kun poika töytyytetään leikkaushuoneeseen ja kirurgi saapuu paikalle sanoo kirurgi pojan nähtyään:" Mitä ihmettä, tämähän on poikani"

Molemmat, sekä pojan isä että äiti olivat ammatltaan kirurgeja.

Lähettäjä: Matti Katti Karvajalka
Up Down 52.5% tykkää.

Muita arvoituksia

Millä on neljä jalkaa, ja kun yö tulee se on ystävä?

Sänky

Lähettäjä: Oa.P11
Up Down 45.83% tykkää.

Kolme ihmistä ylittää joen. Yksi ei näe vettä, kaksi ei kastele jalkojaan, kaksi näkee veden ja yksi kastelee jalat. Ketä siinä on??

raskaana oleva nainen kantaa lapsen sylissään joen yli ja toinen on mahassaXDXDXDXD

Lähettäjä: ;3kakka;3
Up Down 50% tykkää.

Saavut onnen ja epäonnen oville, joita vartioi vuorotellen kaksi vartijaa. Oviin ei ole merkitty kumpi ovi on kumpi. Tiedät, että toinen puhuu aina todenmukaisesti ja toinen puhuu aina palturia, mutta et tiedä kummalla ovella kumpi vartija on. Mitä sinun on kysyttävä, että pääset onnen ovesta sisään?

Sinun täytyy kysyä: "Kumpaa ovea toinen vartija näyttäisi, jos kysyisin tietä onnen ovelle?".
Koska jos ovella on totta puhuva vartija hän näyttäisi väärän oven, koska toinen vartija valehtelisi. Jos taas ovella on valehteleva vartija, hän valehtelee että toinen vartija näyttäisi väärää ovea. Sinun täytyy siis valita toinen ovi, mitä vartija näyttää

Lähettäjä: DaBeMi
Up Down 44.44% tykkää.