Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

Logiikka arvoituksia

Suomalainen meni Afrikkaan lomalle ja makasi rannalla joka päivä. Mies ei käyttänyt aurinkovoidetta. Miksei hän ruskettunut?

Aurinko ei paistanut.

Lähettäjä: Arska
Up Down 64.29 % / 28 ääntä.

Perhe oli vierailemassa uudessa talossaan. Talo ei ollut vielä valmis, parkettia oltiin vasta asentamassa. Perhe otti mukaansa evästä. Eväskorissa oli suklaalevy, pillimehuja ja leivät jokaiselle. Kun perhe oli syönyt leipänsä, he huomasivat, että suklaalevy oli kadonnut. Perheen äiti kuulusteli kahta lastaan. Miina vastasi: Olin tuolillani kokoajan. Seela vastasi: "En käynyt eväskorin luona". Kumpi on syyllinen?

Talossa ei ollut tuoleja, koska lattiaakaan ei oltu vielä asennettu. Miina valehteli.

Lähettäjä: Katariina
Up Down 64.29 % / 14 ääntä.

Varakas vanha äijä tunsi lähestyvänsä elämän päätepistettä. (Tähän ei liity mitään murhajuttuja!) Hän halusi jättää koko omaisuutensa toiselle lapsistaan. Toinen lapsi oli poika ja toinen tytär. Äijä asetti omaisuuden saamiselle ehdon: fyrkat menisivät sille lapselle, joka pystyisi laulamaan äijälle lauluja, niin monta laulua kuin oli puolet siitä määrästä mitä äijällä oli elinpäiviä jäljellä.

Poika ei suostunut ehtoihin, koska hän ei tiennyt montako elinpäivää äijällä oli jäljellä, eikä näin ollen voinut tietää montako laulua pitäisi laulaa. Tytär ratkaisi tehtävän ja äijä antoi rahat hänelle.

Mitä tytär teki?

Lauloi yhden laulun XDD

Lähettäjä: NOELL
Up Down 64.29 % / 14 ääntä.

Kaksi kaverusta, Petra ja Tiina menivät kahvilaan juomaan jääteetä. Petra joi hirveällä vauhdilla. Kun hän oli juonut 5 juomaa, Tiina oli juonut vain 1 juoman. Tämän jälkeen Tiina kuoli. Miten vain Tiina kuoli, kun kaikki juomat oli myrkytetty?

Petra ei kuollut, koska myrkky oli jääpaloissa jotka olivat juomissa. Petra joi niin nopeasti, että jääpalat evät ehtineet sulaa, joten hän jäi henkiin. Tiina joi niin hitaasti, että jääpalat ehtivät sulaa.

Lähettäjä: Nelli_Nalle
Up Down 64.29 % / 14 ääntä.

Sunnuntaina 23. toukokuuta nainen oli murhattu.
Poliisikuulusteluissa mies sanoi olleensa nukkumassa.
Tytär leipoi, poika leikki ja kotiapulainen haki lehden.
Kuka oli murhaaja?

Kotiapulainen, koska sunnuntaina ei tule lehteä.

Lähettäjä: Toto
Up Down 64 % / 50 ääntä.