Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Pariskunta muuttaa kaupunkiin jossa on tasan kaksi kauppaa. Molemmissa on suunnilleen yhtä suuri valikoima. Toinen kauppa on todella hieno ja kallis tönö, ja toinen vaatimaton hökkeli. Kummassa kaupassa pariskunnan kannattaisi käydä?

Jälkimmäisessä kaupassa. Toinen omistaja on tuhlannut taloon niin paljon, että joutuu laittamaan korkeammat hinnat tuotteille, kun taas toinen on ostanut halvan talon ja voi laittaa halvemmat hinnat ja saada enemmän suosiota.

Lähettäjä: DaBeMi
Up Down 57.28% tykkää.

Muita arvoituksia

Ekana koulupäivänä 9B luokkalainen poika oli murhattu. Poliisi kuulusteli epäiltyjä koulun henkilökunnasta. Matikan opettaja kertoi pitäneensä 7-luokkalaisille oppilaille koetta. Kemian opettaja sanoi tehneensä tieteellistä koetta. Historian opettaja kertoi opettaneensa aamulla 9B luokkaa. Liikunnanopettaja piti 6-luokkalaisille cooperin testiä. Kuvaamataidon opettaja kertoi maalanneensa kuvisvarastossa. Keittäjä vei isoja roskapusseja koulun ulkoroskikseen. Poliisi tietää murhaajan, tiedätkö sinä?

Historian ja matikan opettajat tappoivat pojan, koska 9-luokalla ei ole historiaa ja ekana koulupäivänä ei ole kokeita. Keittäjä vei roskat roskiin ja heitti samalla roskapussissa olevan ruumiin roskiin.

Lähettäjä: Puupää69
Up Down 46.15% tykkää.

Sukeltajamies löysi luolan, johon kilpikonnat uiskentelivat. Seuraavana aamuna hän näki kun 15 kilpikonnaa meni sisään ja luolasta palasi 15 kilpikonnaa. Päivällä luolaan meni 15 ja 10 palasi. Illalla luolaan ui taas 15 kilpikonnaa ja yksikään ei palannut.


Miksi näin ?

Aamulla aringon valo säteilee koko luolaan ja kilpikonnat näkevät uida takaisin. päivällä auringon valo ylettyy vain osaan luolasta. Illalla auringon valo ei päässyt luolaan ollenkaan. Auringon valon kulma vaikuttaa valoisuuteen. :3

Lähettäjä: mario
Up Down 41.67% tykkää.

Kiinnität runkoon nauhan 1 metriin ja palaat takaisin 10 vuoden päästä, kuinka korkealla nauha sitten on?

1 Metrissä.

Lähettäjä: LolSumor
Up Down 50% tykkää.