Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

Mitä ihminen sanoi luurangolle, joka oli kuussa?

Mitä kuuluu?

. Lähettäjä: yöntaivas
Up Down 65.38 % / 26 ääntä.

Muita arvoituksia

Timanttilaatta, hehkuva arina, sieltä ei lähde. Missä olen?

Kotona

Lähettäjä: Filosofi
Up Down 66.67 % / 69 ääntä.

Olet juhlissa joissa on valehtelijoita ja totuudenpuhujia. Totuudenpuhujat puhuvat aina totta ja valehtelijat valehtelevat aina. Eräs mies tulee luoksesi ja sanoo: "Näin juuri äsken naisen, joka sanoi olevansa valehtelija." Onko mies itse totuudenpuhuja vai valehtelija?

Mies on valehtelija. Kukaan juhlavieraista ei voi väittää olevansa valehtelija, sillä valehtelijat valehtelevat olevansa totuudenpuhujia ja totuudenpuhujat kertovat olevansa totuudenpuhuja. On siis vale, että joku sanoisi "olevansa valehtelija".

Lähettäjä: Arvaatko
Up Down 60 % / 5 ääntä.

Poliisit etsivät suurta alkoholi kätköä kymmenestä eri autosta.
-Ensimmäisessä autossa oli alaston mies ja kolme saippuaa.
-kolmannessa seitsemän sokeaa rallikuskia.
-viidennessä kaksi poliisia ja matkalaukku.
-seitsemännessä kehitysvammainen ja hänen hoitaja.
-kymmenenteen autoon mennessään poliisit sanoivat:- Olette syyttömiä.
-Emme usko, viisi matkustajaa sanoivat yhteen ääneen juopuneen kuuloisina.
Poliisi vain örähti lisäten:- Tarkistimme auton. -Täällä ei ole alkoholia.
-Ei, mutta huumeita, varastettuja tavaroita, sikoja, ruokaa ja juomaa, matkustajat vastasivat.
Poliisit passittivat heidät autosta ulos ja poliisit alkoivat aterioimaan. He eivät koskeneet eivätkä tutkineet mitään. Roistoihikkaan he eivät koskeneet sen enempää. Miksi poliisit eivät takavarikoinut mitään?

Tähän kysymykseen pystyy vastaamaan minun mukaani vain neljä 75:stä ihmisestä. Kuulutko tuohon neljään? Tuskin. Mitä kovemmin yrität sen kauempana olet vastauksesta. Tieto lisää tuskaa kuuluu laulun sanat. Minä sanon tieto lisää fuskaa, sillä uskon teidän lunttaavan vastauksen. Teidät on haastettu.!!!

Huumeet olivat varkaiden sisässä. Sen tunsi äänestä. Varastetut tavarat olivat heidän vaatteensa. Sikoiksikin heitä on kutsuttu, sillä he olivat niin röyhkeitä eli sikoja he olivat itse. Ruoat poliisit söivät, sillä he näkivät, kun ne ostettiin kaupasta tullijonon vieretä ja sen jälkeen ne ovat olleet näkyvillä. Ruoat oli ostettu poliiseilta varastetuilla etuseteleillä, joita vain poliisit omistivat. Roistoihin poliisit eivät koskeneet, koska auton nro5 poliisit olivat nähneet tapahtuman ja tulleet apuun.

Lähettäjä: Mörköh
Up Down 62.26 % / 106 ääntä.