Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

Pienessä kerrostalossa asuva Matti Loiri on murhattu yöllä 5.5.2016 puukolla. Kahteen vuorokauteen kukaan ei ole poistunut tai tullut rakennukseen. Kaikki asunnot tutkitaanja neljältä ihmiseltä löytyy puukko. He ovat yksineläjiä Kalle Kepa, Mirjami Kalliola, Ville Vainio ja Rami Runomies. Kaikki myöntävät käyttäneensä sitä tällä viikolla. Heiltä kysytään mihin tarkoitukseeen. Kalle: Paloittelin ostamaani lihakimpaletta. Voin vaikka näyttää sen. Mirjami: MInäkin paloittelin lihaa, viime viikolla metsästämääni hirveä. Ville: Minä suolistin kalaa. Rami: Minä veistin puuta. Kuka on siis syyllinen Matti Loirin murhaan?

Syyllinen on Mirjami Kalliola. Hän valehtelee. Hirven metsästysaika alkaa vasta Loka-Syyskuussa ja hirven metsästystä valvotaan muina aikoina.

. Lähettäjä: DaBeMi
Up Down 58.11 % / 74 ääntä.

Muita arvoituksia

Otan laastarin pois ihostani. Se ei revennyt. Mutta silti ihossani on laastaria hetken päästä. Miten se on mahdollista?

Laitoin siihen heti uuden tilalle.xD

Lähettäjä: Bells
Up Down 66.67 % / 3 ääntä.

Mistä avaruus alkaa?

A:sta, Avaruus alkaa a-kirjaimella

Lähettäjä: LPS
Up Down 58.04 % / 143 ääntä.

Matti ja Liisa asuivat mökissä metsän reunalla. Eräänä tuulisena aamuna Liisa päätti lähteä käymään kylällä, joka oli aika kaukana heidän mökistään. Kun Liisa tuli takaisin hän huomasi että heidän mökkinsä ikkuna oli rikki. Sisällä oli lattialla lasin sirpaleita ja vettä, Matti oli myös kuollut. Mitä oli tapahtunut?

Matti oli kultakala, kun Liisa oli lähtenyt, tuuli oli yltynyt niin että se oli hajottanut ikkunan ja tuuli oli sitten pudottanut Matin kalamaljan maahan ja se oli hajonnut ja matti oli joutunut kuivalle maalle.

Lähettäjä: Minzey
Up Down 62.5 % / 8 ääntä.