Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

Oli korvaton mies, joka haastatteli kolmea miestä töihin. Jokaisen haastattelun jälkeen mies kysyi ensimmäiseltä "huomaatko minussa jotain outoa?". Ensimmäinen mies vastasi: "joo, sul ei oo korvii", johon korvaton mies suuttui, eikä antanut miehelle töitä. Toisen kohdalla sama kysymys ja vastaus kuin ensimmäisellä kertaa. Mutta mitä vastasi kolmas mies?

"Kyllä, kyllä huomaan!" Sinulla on piilarit. Mies vastaa :"- mistä sinä sen huomasit?!-" Ja kolmas siihen "Onse varmaan hieman hankalaa pitää silmälaseja,kun ei ole korvia"

. Lähettäjä: ovi
Up Down 57.89 % / 19 ääntä.

Muita arvoituksia

Ikävä asia, joka tulee kaikille, eikä sitä voi paeta eikä estää.
Mikä se on?

Kuolema

Lähettäjä: yöntaivas
Up Down 60.66 % / 122 ääntä.

Odotat bussipysäkillä tunnin näet vain ohi menevän lihavan miehen jolla on valeasu joka esittää bussia. Odotat toisen tunnin taas mies menee ohi puku päällään sitten päätät lähteä toiselle bussipysäkille sielläkin mies menee ohi, mies käveli jokaisen bussipysäkin kautta mutta missä bussi viipyi????

Bussikuski meni kyllä jokaisen pysäkin kautta mutta vain asu päällään!!!:-) :-)

Lähettäjä: Nea
Up Down 50 % / 6 ääntä.

Olet pimeässä talossa eli siinä ei ole sähköä, mutta sinun pitää valita kolmesta ovesta yksi ovi eli mihin näistä kannataa mennä:

1 ovi : Sähkötuoli.

2 ovi : krokotiili.

3 ovi : piikkejä.

Vastaus on : 1 ovi. lue tarkkaan siinä luki että talossa ei ole sähköä nii miten tuolissa sit voi olla sähköö eli sit meet mielummin 1 ovelle tuoliin istumaan :)

Lähettäjä: Love
Up Down 50 % / 6 ääntä.