Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» matematiikka

on 2 lasta ja 1 mies lapset painavat 50 kiloa ja mies 80 kiloa ne haluavat päästä saarelle mutta heidän vene jaksaa kantaa vain 101 kilon painavia esineeitä,henkilöitä ja eläimiä


miten mies ja lapset pääsevät saarelle?

ensin lapset menevät saarelle sitten toinen lapsi jää saarelle ja toinen menee rannalle sitten mies menee saarelle ja toinenkin lapsi menee rannalle ja hakee toisen lapsen niin he kaikki pääseät saarelle.

. Lähettäjä: 123asd
Up Down 57.14 % / 14 ääntä.

Muita arvoituksia

Maanviljelijä oli pellollaan kun yllä lensi kurkiaura. Hän sanoi, siinä on ainakin sata kurkea. Yllättäen auran kärjessä lentänyt kurki vastasi, "Ei meitä ole sataa, jos meitä olisi kaksi kertaa niin paljon kuin meitä nyt on ja sitten vielä puolesta puolet siitä mitä meitä nyt on ja sitten vielä sinä. Silloin meitä olisi sata.
Paljonko kurkia oli aurassa?

Kurkia oli 44

Lähettäjä: JukkisE
Up Down 54.55 % / 11 ääntä.

Isäntä ja renki kantoivat heinäseipäitä. Kunnes renki sanoi: " Jos sinä otat minulta yhden seipään, niin meillä on molemmilla yhtä monta seivästä." Johon isäntä vastasi: "Joo, mutta jos sinä otat minulta yhden seipään, niin sinulla on kaksi kertaa enemmän kuin minulla." Montako seivästä heillä oli?

Rengillä oli 7 seivästä, ja isännällä 5 seivästä.

Lähettäjä: KoJo
Up Down 60 % / 5 ääntä.

Isän ja pojan yhteenlaskettu ikä on 66 vuotta. Isän ikä on pojan ikä takaperin luettuna. Kuinka vanhoja ovat isä ja poika?

51 ja 15 TAI 42 ja 24 (TAI 60 ja 06)

Lähettäjä: Morppi
Up Down 53.33 % / 15 ääntä.