Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Kolme muurahaista kävelee jonossa. Kaikki puhuvat aina totta. Ensimmäinen muurahainen sanoo, että takanani on kaksi muurahaista. Toinen sanoo, että edelläni on yksi muurahainen ja takanani on yksi muurahainen. Kolmas sanoo, että takanani on kaksi muurahaista. Mitä on tekeillä?

Kolmas muurahainen käveli takaperin

. Lähettäjä: salaisuus
Up Down 64.71 % / 17 ääntä.

Muita arvoituksia

Voit heittää sen pois, mutta se saattaa tulla takaisin. Mikä se on?

Kierrätysjäte

Lähettäjä: miau
Up Down 40 % / 5 ääntä.

Poika istahti puiston penkille. Hän oli aivan yksin. Ketään ei näkynyt.
Poika päätti ottaa puhelimensa esiin takintaskusta. Avasi sen, ja meni arvoituksia.fi sivulle. Poika luki erittäin hämmentävän arvoituksen, mikä sai hänet ymmälleen. Kohta yksisarvinen hevonen juoksi hänen ohitse. Yhtäkkiä hänen puhelimensa sammui! Mitä tapahtui?

Puhelimesta loppui akku.

Lähettäjä: North and South
Up Down 45.45 % / 22 ääntä.

Olet kotonasi ja sähköt on poikki. Rosvo jahtaa sinua. Juokset käytävään jossa eteesi tulee kolme ovea sininen, punainen ja musta, mistä ovesta menet sisään? Menet ________ ovesta sisään. Tulet taas käytävään ja edessäsi on taas kolme ovea liila, pinkki ja oranssi. Mistä ovesta menet? Menet ______ ovesta sisään. Tulet taas käytävään ja edessäsi on kolme ovea vaalea, tumma ja valkoinen. Mistä ovesta menet sisään? Menet ______ ovesta sisään. Tulet jälleen käytävään ja edessäsi on taas kolme ovea. Vihreä, harmaa ja turkoosi. Mistä ovesta menet? Menet ________ ovesta sisään. Rosvo seisoo edessäsi. Hän kysyy: - Miten haluat kuolla? Sähkötuolilla vai puukolla?

Jos haluat selvitä ehin nahoin vastasit sähkötuoli... selviät koska talossa ei ollut sähköjä, mutta jos vastasit puukolla kuolet siihen.

Lähettäjä: amandaveera
Up Down 60 % / 15 ääntä.