Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Oli pesäpallo-ottelu, toinen joukkue voitti ensinmmäisen jakson 3-0, mutta yhtään miestä ei tullut kotiin eikä tullut kunnareita. Miten tämä on mahdollista?

Se oli naisten peli

Lähettäjä: Simo
Up Down 75% tykkää.

Muita arvoituksia

Jos sinulla on mukana kuusi ja sen lisäksi vielä kaksi kanaa, niin monta kanaa sinulla on mukana?

Kaksi, koska kuusi on puu :)

Lähettäjä: Minä se vain olen
Up Down 55.56% tykkää.

Eräänä päivänä köyhä mies meni majataloon huonetta kyselemään. Majatalon isäntä sanoi kuitenkin että kaikki huoneet olivat varattuja mutta köyhä mies voisi mennä latoon nukkumaan. Pian tuli toinen köyhä mies kysymään huonetta mutta hänkin päätyi latoon nukkumaan.

Päivän saatossa huonetta tuli kyselemään vielä 7 köyhää miestä ja kaikki joutuivaat latoon nukkumaan. Kun ilta koitti majatalon pihaan ajoi valtava limusiini ja limusiinista astui ulos miljonääri.Miljonääri meni kyselemään huonetta, mutta majatalon kaikki huoneet olivat todella varattuja. Joten miljonäärikin päätyi latoon nukkumaan. Kun aamu koitti ensimmäisenä tullut köyhä mies tuli majatalon baariin silmä mustana ja tilasi Coca Colan. Pian toisena tullut köyhä mies tuli baariin käsivarsi poikki ja tilasi Coca Colan. Hetken kuluttua loputkin köyhät miehet tulivat baariin vielä pahemmin kärsivinä ja tilasivat kaikki Coca Colan.
Lopuksi miljonääri tuli baariin täysin moitteettomassa kunnossa ja tilasi tuplaviskin. Mikä oli kertomuksen opetus?

9/10 juo Coca Colaa.

Lähettäjä: Neronleimaaja;D
Up Down 50% tykkää.

Oli kolme maailmanmatkaajaa. He kilpailivat siitä kuka kolmen päivän aikana
mahdollisimman monessa maassa. He saivat käyttää lentokonetta, autoa tai mitä ikinä halusivatkaan.
Kun kolme päivää olivat kuluneet matkaajat palasivat Suomeen kertomaan saavutuksiaan. Ensimmäinen maailmanmatkaaja oli mies. Mies sanoi: "Kiersin Italian, Ranskan ja Espanjan". Toinen maailmanmatkaaja oli nainen. Nainen sanoi: "kävin Marokossa, Kreikassa, Yhdysvalloissa ja Ruotsissa". Sitten tuli kolmannen matkaajan vuoro, joka sanoi: "Minä kävin koko maailmassa."

Kuka tämä kolmas maailmanmatkaaja oli?

Kello

Lähettäjä: Lomalainen
Up Down 66.67% tykkää.