Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

uudet arvoitukset

Olet pimeässä talossa eli siinä ei ole sähköä, mutta sinun pitää valita kolmesta ovesta yksi ovi eli mihin näistä kannataa mennä:

1 ovi : Sähkötuoli.

2 ovi : krokotiili.

3 ovi : piikkejä.

Vastaus on : 1 ovi. lue tarkkaan siinä luki että talossa ei ole sähköä nii miten tuolissa sit voi olla sähköö eli sit meet mielummin 1 ovelle tuoliin istumaan :)

Lähettäjä: Love
Up Down 50% tykkää.

Muita arvoituksia

Kaksi tyttöä oli menossa loputtomaan luolaan, mutta toinen tytöistä alkoi epäröimään ja sanoi: "Ei mennä luolaan, koska sinne on kadonnut ihmisiä". "Mennään", sanoo toinen tytöistä, "Ei mennä" vastaa toinen. Ja tämä jatkui ja jatkui kunnes tytöt olivat jo luolassa.

Katso, luolan toisessa päässä on valoa, mennään sinne. Toinen tytöistä ei suostunut ja vain toinen tyttö meni eikä koskaan palannut.

1. Miksi luolan päässä oli valo?
2. Miksi tyttö ei palannut?

1. eksynyt ihminen näytti lampulla valoa, jolloin se näytti kuin kyseessä olisi luolan toinen pää.2. koska luola oli LOPUTON.

Lähettäjä: Ihminen
Up Down 33.33% tykkää.
Hauskat arvoitukset
parhaat arvoitukset

Jyri hyppelehti kadulla kahden kaverinsa kanssa. Kesken kävelyn kaksi kaveria tuuppasi Jyrin kaivoon. Sen jälkeen he menivät kadun viereiseen penkkiin istumaan. Poliisiauto kääntyi kolmen minuutin kuluttua kadulle, ja pidätti kaverit. Mistä poliisi tiesi että kaverit tuuppasi Jyrin kaivoon, vaikka mitään vihjeitä ei näkynyt?

Siitä, että Jyrin isä on poliisi ja Jyri soitti kaivosta isälleen.

Lähettäjä: uberproelite
Up Down 60% tykkää.

Kuka sammutti valot?

Ei kukaan, laitoit silmät kiinni. :D

Lähettäjä: Suskuuu
Up Down 40% tykkää.
matikka arvoitukset