Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

uudet arvoitukset

Eräs mies halusi liittyä Profiilikuva-kerhoon. Hän ilmoittautui ja hänelle tuli viesti, että hänen pitää ottaa itsestään kuva ja lähettää se kerholle. Mies otti itsestään selfien ja lähetti sen kerholle. Parin päivän kuluttua hänet kutsuttiin käymään kerholla. Paikan päällä hänelle kerrottiin: "Sinä et pääse mukaan".
Mies kysyi miksi?

Mikä on vastaus miehen kysymykseen?

Mies oli ottanut selfiensä edestä päin, mutta profiilikuva-kerhoon piti ottaa PROFIILI-kuva eli sivusta päin otettu kuva. :D

Lähettäjä: Nimetön9
Up Down 55.56% tykkää.

Muita arvoituksia

Poika meni tapaamaan ensimmäistä kertaa setäänsä, hän ei tiedä minkä näköinen hän on, eikä hän tiedä mitään hänestä, silti hän tunnisti tämän heti rautatieasemalla. Miten tämä on mahdollista?

Pojan isä ja setä olivat identtiset kaksoset.

Lähettäjä: elena yrlund
Up Down 28.57% tykkää.
Hauskat arvoitukset
parhaat arvoitukset

Mies astuu taloon jossa on kolme ovea. Ensimmäisen oven takana oli sähkötuoli ja hullu professori, toisen oven takana oli viisi murhaajaa, kolmannen oven takana oli kaksi tiikeriä. Mihin huoneeseen miehen pitää mennä ettei kuole?

Mies voi mennä mihin tahansa huoneeseen kuolematta, koska tarinassa luki että oven takana OLI sähkötuoli ja hullu professori, OLI viisi murhaajaa, ja OLI kaksi tiikeriä. Eli ovien takana ei ollut sillä hetkellä mitään! :D

Lähettäjä: Katariina K
Up Down 57.14% tykkää.

Kellarissa on kolme lamppua ja yläkerrassa on kolme kytkintä niille. Yläkerrasta ei näe kellariin. Miten pystyt selvittämään, mikä katkaisija kuuluu millekin lampulle niin, että saat käydä kellarissa vain YHDEN kerran?

Käännät ensin ensimmäistä kytkintä ja odottelet muutaman minuutin. Tämän jälkeen sammutat ensimmäisen ja käännät toista kytkintä, jonka jälkeen menet kellariin. Palava lamppu on tietysti kytkettynä toiseen kytkimeen. Se kumpi pimeistä lampuista on lämmin, on kytkettynä ensimmäiseen kytkimeen. Kylmä pimeä lamppu on sitten se jäljelle jäävä.

Lähettäjä: jporkka
Up Down 55.11% tykkää.
matikka arvoitukset