Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Tupakoiva pultsari tupakoi siten, että saa viidestä tupakan tumpista tehtyä yhden kokonaisen tupakan. Jos pultsarilla on 25 tupakkaa, kuinka monta tupakkaa hän saa tehtyä tumpeista, kun hän on polttanut kaikki tupakat?

Luulisi, että vastaus on 5, mutta niistähän tulee vielä 5 tumppia eli 1 tupakka. Oikea vastaus on siis 6 tupakkaa.

Lähettäjä: jporkka
Up Down 53.85% tykkää.

Muita arvoituksia

Sunnuntaina 24.5. oli tapahtunut murha. Perheen äiti oli murhattu ja makasi olohuoneessa.

Kuulustelussa isä sanoi, että katsoi makuuhuoneessa televisiota. Tytär leipoi pullaa, poika leikki autoilla ja siivooja haki postin. Kuka oli murhaaja?

Siivooja. Sunnuntaisin ei tule postia.

Lähettäjä: JEJ
Up Down 55.9% tykkää.

Kaksi miestä oli rakastunut kauniiseen prinsessaan. Prinsessan isä päätti, että miehet lähtisivät aavikolle, ja se kumman hevonen viimeisenä tulisi sieltä pois saisi prinsessan.
Miehet olivat olleet aavikolla jo pitkään ja he olivat erittäin väsyneitä, sitten he näkivät keitaan. Keitaalla oli mies. Mies sanoi heille kaksi sanaa ja kumpikin heistä lähti hirveätä vauhtia pois aavikolta. Mitä mies sanoi?

Vastaus: Vaihtakaa hevosia.

Lähettäjä: Mea!
Up Down 53.42% tykkää.

Ekana koulupäivänä 9B luokkalainen poika oli murhattu. Poliisi kuulusteli epäiltyjä koulun henkilökunnasta. Matikan opettaja kertoi pitäneensä 7-luokkalaisille oppilaille koetta. Kemian opettaja sanoi tehneensä tieteellistä koetta. Historian opettaja kertoi opettaneensa aamulla 9B luokkaa. Liikunnanopettaja piti 6-luokkalaisille cooperin testiä. Kuvaamataidon opettaja kertoi maalanneensa kuvisvarastossa. Keittäjä vei isoja roskapusseja koulun ulkoroskikseen. Poliisi tietää murhaajan, tiedätkö sinä?

Historian ja matikan opettajat tappoivat pojan, koska 9-luokalla ei ole historiaa ja ekana koulupäivänä ei ole kokeita. Keittäjä vei roskat roskiin ja heitti samalla roskapussissa olevan ruumiin roskiin.

Lähettäjä: Puupää69
Up Down 46.15% tykkää.