Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

uudet arvoitukset

Lilli ja Milli olivat menossa kylään ystävänsä Kaijan luo. Millin pyörä oli jäänyt mummolaan, joten he päättivät pyöräillä vuorotellen. Ensin oli Lillin vuoro pyöräillä ja Millin kävellä. Sitten Lilli pyöräili ja Milli käveli. Sen jälkeen Lilli ajoi pyörällä ja Milli käveli. Mutta silti toinen siskoista oli perillä ensin? Ennen toista? 1.Kysymys: KUMPI sisko?
2.Kysymys: MIKSI?

Ehei, ei tuossa ole kirjoitusvirhettä! :D No, kysymys 1. vastaus: Lilli.
2. vastaus: Lillihän pyöräili koko ajan! Valitsin tahallaan samanlaiset nimet! ;P

Lähettäjä: Vihertukkainen
Up Down 58.33% tykkää.

Muita arvoituksia

Harry, Ron ja Hermione ovat ottaneet monijuomalientä, ja muuttuneet toisiksiin. Miten saa selvitettyä, kuka on kuka, jos käytössä ei ole taikaa eikä mitään amuletteja, ja aikaa on vain 5 minuuttia?

Ensin kysytään kaikilta kysymys, ja se, joka vastaa oikein on Hermione. Sitten kysytään Lily Potterin suojeliusta, ja se joka vastaa että naarashirvi, on Harry. Ja jäljelle jäävä on Ron.

Lähettäjä: saathan arvattua
Up Down 40% tykkää.
Hauskat arvoitukset
parhaat arvoitukset

Mikä erottaa Insinöörin ja Diplomi-insinöörin?

Microsoft

Lähettäjä: Insinööri
Up Down 56.31% tykkää.

Kolmen matkalaisen seurue yöpyy majatalossa, jonka isäntä pyytää maksuksi kymmenen markkaa yöltä per henkilö. Aamulla matkalaiset poistuvat majatalosta jatkamaan reissuaan. Majatalon isännälle tulee kuitenkin huono omatunto pyytämänsä rahamäärän takia ja hän päättää lähettää palvelijansa viemään seurueelle viisi markkaa takaisin. Palvelija tekee työtä käskettyä ja tavoittaakin pian matkaseurueen. Hänelle tulee kuitenkin ongelma; kuinka jakaa viisi markan kolikkoa kolmen henkilön kesken? Hetken mietittyään hän päättää antaa yhden markan kullekin kolmelle matkalaiselle ja pitää itse loput kaksi markaa vaivanpalkaksi. Näin ollen jokainen kolmesta yöpyjästä on siis maksanut yhdeksän markkaa majatalon isännälle.

9 mk x 3 = 27 mk, ja jos tähän lisätään palvelijan vaivanpalkka 2 mk tulee summaksi 29 mk.

Missä on yksi markka?

Majatalon isännällä on 25 mk, palvelijalla 2 mk, ja seurueella markka kullakin (3 mk) = 30 mk

Lähettäjä: J.Beachill
Up Down 57.5% tykkää.
matikka arvoitukset