Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

Lilli ja Milli olivat menossa kylään ystävänsä Kaijan luo. Millin pyörä oli jäänyt mummolaan, joten he päättivät pyöräillä vuorotellen. Ensin oli Lillin vuoro pyöräillä ja Millin kävellä. Sitten Lilli pyöräili ja Milli käveli. Sen jälkeen Lilli ajoi pyörällä ja Milli käveli. Mutta silti toinen siskoista oli perillä ensin? Ennen toista? 1.Kysymys: KUMPI sisko?
2.Kysymys: MIKSI?

Ehei, ei tuossa ole kirjoitusvirhettä! :D No, kysymys 1. vastaus: Lilli.
2. vastaus: Lillihän pyöräili koko ajan! Valitsin tahallaan samanlaiset nimet! ;P

Lähettäjä: Vihertukkainen
Up Down 59.17% tykkää.

Muita arvoituksia

Kakskonttinen meni ja toi ykskonttisen kolmekonttiselle, sitten tuli neljäkonttinen ja vei ykskonttisen kolmekonttiselta, sitten tuli kakskonttinen ja löi kolmekonttisella neljäkonttista, niin että neljäkonttinen ykskonttisen jätti.

Ihminen osti sianjalan, sitten pani hän sen jalkapannuun, tuli koira ja vei sen ja ihminen juoksi koiran perässä ja löi koiraa, niin että se jätti jalan.

Lähettäjä: Iidaah
Up Down 40% tykkää.

Viisi lintua seisoi aidalla, mies ampui niistä keskimmäisen, monta jäi?

Nolla, koska kaikki säikähtivät ja lähtivät lentämään.

Lähettäjä: North Animation
Up Down 55.07% tykkää.

Matti asui kaupungin keskustassa, kymmenkerroksisen talon ylimmässä kerroksessa. Eräänä auronkoisena päivänä hän lähti kauppaan. Hän meni hissillä aulaan ja lähti ulos. Palatessaan hän kulki hissillä 8. kerrokseen ja käveli loppumatkan portaita.

Pian alkoi sataa, mutta Matin täytyi lähteä jalkapalloharjoituksiin, joten hän meni jälleen hissillä alakertaan. Palatessaan hän oli litimärkä. Hän juoksi hissiin ja kulki sillä suoraan 10. kerrokseen.

Miksi?

Hissin nappulat olivat järjestyksessä alhaalta ylöspäin. Matti yletti painamaan vain 8. kerroksen nappulaa, joten hän kulki sinne ja käveli loppumatkan. Sateella hänellä oli mukanaan sateenvarjo, ja hän yletti painamaan sateenvarjon päällä 10. kerroksen nappia.

Lähettäjä: Bellatrix
Up Down 40% tykkää.