Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

Suomalainen, Englantilainen ja Amerikkalainen olivat avaruudessa samassa raketissa. Raketti räjähti, ja Englantilainen tuli alas suojakapselissa, Amerikkalainen laskuvarjolla ja Suomalaisella oli vain vaatteet. Kuka oli ensimmäisenä maan päällä?

Aatami ja Eeva

Lähettäjä: onkka
Up Down 55.17% tykkää.

Muita arvoituksia

Mies käveli kadulla. Hän tapasi toisen miehen, joka oli hänelle jo entuudestaan tuttu. He menivät viereiseen ravintolaan ja tilasivat kummatkin kala-annoksen. He ryhtyivät juttelemaan ja pian jo heidän ruokansakin tuli. Kun he olivat syöneet sen, he ryhtyivät kummatkin kävelemään omiin koteihinsa, toinen pohjoiseen ja toinen itään. Huomasitko virheen tai virheitä?

Et, koska siinä ei ole sellaisia! xD

Lähettäjä: pengwinner
Up Down 53.85% tykkää.

Oli kaksi ystävää: bisnes-mies ja sohvaperuna,jotka menivät eräänä päivänä syömään McDonaldsiin. He tilasivat saman aterian samalta tiskiltä samaan aikaan samana päivänä ja menivät istumaan samaan pöytään. Bisnes-mies sai pomoltaan puhelun: Hänen piti lähteä kiireellä töihin. Bisnes-mies hotkaisi ateriansa nopeasti ja lähti. Sohvaperuna söi aivan rauhassa ateriansa lukien lehteä ja pelaamalla puhelimella. Seuraavana päivänä bisnes-mies luki nettilehdestä että kaverinsa sohvaperuna oli kuollut McDonaldsissa vielä tuntemattomaan syyhyn.
Mihin sohvaperuna kuoli ja miten?
vinkki: hitaus ja nopeus

Myrkytykseen. Juoman jääpalat olivat myrkytetyt. Ne eivät ehtineet sulaa bisnes miehellä,joten hän ei kuollut. Mutta sohvapeuna söi kaikessa rauhassa ja jääpalat sulivat juomaan.

Lähettäjä: Arvoitus
Up Down 53.85% tykkää.

Mitä eroa on kaalilaatikolla, ja räkäpalleroilla?

No se on sillee, että kukaan ei saa lapsia syömään kaalilaatikkoa. :D

Lähettäjä: Vitsihirmu
Up Down 42.86% tykkää.