Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

Mies asui sadannessa kerroksessa, ja hän meni joka päivä töihin ensimmäiseen kerrokseen, ja kun hän palasi, hän meni hissiin, mutta tuli ulos hissistä, ja meni portaita. Mitä tapahtui?


Vinkit:
1: Hän oli töissä sirkuksessa.
2: Hän näki nappulan.
3: Hän halusi painaa nappia.

Mies oli kääpiö. Kun hän meni töihin, hän painoi kerrosta 1, mutta kun hän palasi, hän ei yltänyt kerrokseen 100. Juttu on siis hississä ja miehessä.

. Lähettäjä: plääplää
Up Down 63.27 % / 49 ääntä.

Muita arvoituksia

Olet 100 metriä korkean talon katolla. 50 metrin kohdalla on talon seinästä erkaneva parveke ja käytössäsi on 75 metriä pitkä köysi. Miten pääset alas vahingoittumatta olettaen, että köysi on helppo sitoa sekä katolle että parvekkeelle?

Leikkaat köyden 25 metrin kohdalta. Sidot toisen pään 25 metrin köydestä katolle ja teet toiseen päähän silmukan. 50 metrin pätkän laitat läpi silmukasta ja sidot päistään kiinni. Kun olet laskeutunut parvekkeelle, avaat 50 metrin köydessä olevan silmukan ja pyörität sen kokonaan läpi silmukasta. Nyt voit sitoa köyden parvekkeelle ja laskeutua turvallisesti alas.

Lähettäjä: NOELL
Up Down 40 % / 5 ääntä.

Kolme miestä meni sillalle. Silta hajosi ja kaikki kastuivat läpimäriksi. Miten on mahdollista että yhden tukka ei kastunut?

Mies oli kalju

Lähettäjä: onkka
Up Down 58.33 % / 12 ääntä.

Olet telttaretkellä kaverisi kanssa. Yöllä kaverisi herättää sinut hädissään.
- Katso taivaalle!
- Niin.
- Mitä näet?
- Tähtiä tuhansia.
Mitä tuhannet tähdet tarkoittavat sinun mielestäsi?

Teltta on varastettu.

Lähettäjä: Jennika
Up Down 50 % / 4 ääntä.