Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

Mies asui kerrostalossa kymmenennessä kerroksessa. Aina kun aurinko paistoi mies käytti hissiä kun lähti töihin tai kauppaan. Kun mies sitten tuli töistä tai kaupasta hän käveli portaat ylös kymmenenteen kerrokseen. Mutta aina kun satoi vettä mies käytti hissiä kun lähti töihin tai kauppaan ja tullesaan takaisin.

Miksi näin???

Koska mies oli lyhyt. perustelu: Kun aurinko paistoi ja hän lähti talosta hän pystyi vaivatta painamaan nappia joka vie hissin alas mutta kun häntili töistä tai kaupasta ei hän ylettyisi painamaan kymmenennen kerroksen nappia, mutta kun satoi mies pystyi painamaan nappia sateen varjon avulla kun halusi päästä takaisin ylös.

. Lähettäjä: Tiutau
Up Down 33.33 % / 3 ääntä.

Muita arvoituksia

Mies meni juhliin, jossa ei tarjottu ruokaa. Mies joi heti lasillisen boolia ja lähti, koska hänen täytyi mennä kauppaan. Seuraavana aamuna mies kuuli, että toiset juhlissa olleet olivat kuolleet. Miksi?

Boolissa olleet jääpalat oli myrkytetty ja juhlien aikana sulaneet, joten kaikki kauemmin juhlissa olleet kuolivat!

Lähettäjä: KAATOPAIKKA
Up Down 44.44 % / 9 ääntä.

Aavikolla makasi mies kuolleena tulitikunpätkä kädessään. Ympärillä ei ollut jalanjälkiä tai muitakaan todisteita mahdollisesta murhasta. Miksi mies kuoli?

Kaksi miestä oli tullut aavikolle kuumailmapallolla, mutta painoa oli ollut liikaa, joten miehet vetivät pitkää tikkua siitä että kumpi hyppää. (Muistatko: kuolleella miehellä oli tulitikunpätkä kädessään)

Lähettäjä: Arvoitusfriikki02
Up Down 63.72 % / 113 ääntä.

Mihin avaruus päättyy?

Planetaarion seinään.

Lähettäjä: koka
Up Down 60 % / 40 ääntä.