Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

uudet arvoitukset

Aurinkoisena päivänä tyttö kävelee puistossa. Tyttö ei ole huomannut, että häntä on kokoajan seurannut pitkä ja tumma hahmo. Kun tyttö kävelee suuren puskan vierestä, hahmo hyppää puskan taa piiloon. Kun tyttö on ohittanut suuren puskan, myös hahmo tulee esiin piilostaan ja jatkaa tytön seuraamista. Mikä tai kuka hahmo on?

Tytön varjo

Lähettäjä: milja hot
Up Down 50.82% tykkää.

Muita arvoituksia

Maanviljelijä on matkalla kotiinsa mukanaan kettu, kana ja viljasäkki. Matkalla vastaan tulee joki joka hänen on ylitettävä ja ainoa keino on käyttää pientä venettä johon mahtuu maanviljelijän lisäksi vain yksi mukana olevista eläimistä tai viljasäkki. Viljelijä ei voi jättää kettua ja kanaa kahdestaan, muuten kettu söisi kanan. Hän ei voi myöskään jättää kanaa viljasäkin kanssa koska kana söisi viljat.

Kuinka maanviljelijä pystyy ylittämään joen ja viemään kaikki mukanaan joen toiselle puolelle?

Viemällä kanan joen yli ja palaamalla vene tyhjänä.
Viemällä ketun joen yli ja palaamalla kanan kanssa.
Viemällä viljasäkin joen yli ja palaamalla vene tyhjänä.
Viemällä kanan joen yli ja jatkmalla matkaansa.

Lähettäjä: Eki
Up Down 55.81% tykkää.
Hauskat arvoitukset
parhaat arvoitukset

Olet talossa, jonka ikkunat ovat lukossa, ovet terästä eikä mitään tekniikkaa. Miten pääset ulos?

Vaikka ovet ovat terästä eivät ne ole lukossa.

Lähettäjä: Tuuve
Up Down 54.55% tykkää.

Pyöreässä talossa oli tapahtunut murha. Ainoastaan perheen isä oli murhattu. Poliisi kuulusteli kaikkia talossa olleita. Perheen poika oli kuulema ollut lukemassa sarjakuvalehtiä. Perheen tytär sanoi, että hän oli ollut ehostautumassa vessassa. Äiti oli ollut omien sanojensa mukaan laittamassa ruokaa. Siivooja oli kuulema ollut lakaisemassa nurkkia. Isoisä oli maannut sohvalla ja ottanut torkut. Isöäiti oli ollut katselemassa telkkaria. Kukaan muu kuin murhaaja ei ollut nähnyt itse murhaa, vaan ainoastaan isän kuolleen ruumiin laittialla. Murhaajan oli silti pakko olla joku talossa olleista. Kuka murhasi perheen isän?

Siivooja. Eihän pyöreässä talossa ole nurkkia.

Lähettäjä: Iidaah
Up Down 55.56% tykkää.
matikka arvoitukset