Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Mies päättää kirjoittaa testamentin, jossa hän testamenttaisi koko omaisuutensa toiselle pojallen, mutta ei osaa päättää kummalle. Hän ostaa molemmille pojilleen oman urheiluauton, ja sanoo pojilleen että heidän pitää ajaa kilparata, ja jonka auto ylittäisi maaliviivan viimeisenä, saisi isänsä koko omaisuuden. Molmmat pojat kuitenkin kieltäytyivät ajamasta eteenpäin. Lopulta toinen veljistä kuitenkin sai isänsä omaisuuden. Kuinka hän teki sen?

Toinen veljeksistä varasti veljensä auton ja ajoi sillä maaliviivan yli.

Lähettäjä: Kaakaokeisari
Up Down 62.5% tykkää.

Muita arvoituksia

Sherlock Holmes käveli tietä pitkin, hän on ylittänyt tien ja jatkoi matkan. Tien varrella hän näkee murhatun naisen. Sherlock tulee naista lähemmäs ja löytää laukun, laukussa hän yrittää saada jotain tietoa naisesta. Laukusta hän löytää puhelimen, hän aijo katsoa osoitekirjasta, että onko hänellä mitään sukulaisia. Osoitekirjasta hän löytää naisen aviopuolison numeron, Sherlock soittaa hänelle, mies tulee just oikealle paikalle, muutaman minuutin kuluttua Sherlock kutsui poliisit paikalle ja sanoi, että naisen aviopuoliso on murhaaja. Miksi Sherlock päätteli niin?

Huomaa, että Sherlock ei sanonut osoitetta, mutta mies tuli just sinne paikalle, jossa nainen oli murhattu.

Lähettäjä: Kristi0202
Up Down 37.5% tykkää.

Mummo oli unohtanut sateenvarjonsa saarelle joka oli hänen saartaan vastapäätä. Hänen oli pakko saada se takaisin mutta hän ei jaksa uida sinne asti ja vene millä hän oli soutanut sinne oli rikki eikä hän päässyt sinne millään muulla ajoneuvolla.

Miten mummo saa sateenvarjonsa takaisin joka on saarella?

Kun tulee talvi mummo pääsee jäitä pitkin kävelemään saarelle :-)

Lähettäjä: Omelia 02
Up Down 47.06% tykkää.

Sokea nainen halusi itsemurhata itsensä ja joi myrkkyä nainen näki kun hänen kissansa hyppäsi ikkuna laudalta pois.....nainen alkoi kirjoittamaan viestiä hänen "löytäjälle" mutta viimeinen sana jäi kesken ja lapussa luki: en halua kuol


Miksi nainen ei halunnut kuollakkaan?

Myrkyn sivu vaikutus oli että sokea näkisi ja nainenhan joi myrkyn niin hän näki kun kissansa hyppäsi ikkunalaudalta pois nainen siis ei halunnut sen takia kuolla kun hän näki ensimmäistä kertaa koko elämäsään :D

Lähettäjä: jb
Up Down 52% tykkää.