Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» mikä minä olen?

Minä olen valkoisen isän musta lapsi, siivetön lintu, lennän jopa pilviin taivaiden. Minä synnytän surun kyyneleet silmissä niiden, jotka minut kohtaavat, vaikka murheeseen ei ole mitään syytä. Ja heti jälkeen syntymäni, minä haihdun ilmaan.
Mikä minä olen?

Savu

Lähettäjä: Käärmessuu
Up Down 58.75% tykkää.

Muita arvoituksia

Olen sairaalassa, vaikka olen terve kuin pukki. Minulla ei ole mitään sairautta tai mielisairautta. Minä en saa tehdä mitään itse, en edes pidellä haarukkaa ja veistä. Minut pitää kantaa sairaalasta pois. Mikä minä olen?

Vastasyntynyt vauva

Lähettäjä: Meilihambo
Up Down 56.58% tykkää.

Olen keltainen ja minut kaivetaan maan sisästä. En ole kultaa. Mikä minä olen?

Peruna

Lähettäjä: pallero
Up Down 33.33% tykkää.

Pulputan, mutta minulla ei ole suuta. Mikä olen?

Se on puro! Puro pulputtaa, mutta sillä ei ole suuta

Lähettäjä: nelli
Up Down 25% tykkää.