Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Ihmiset uskoivat että vuorilla on elämää, ja siksipä eräänä päivänä he hyppivät vuoren ympäri. Eli kysymys kuuluu:kuka hyppii korkeammalle kuin vuori?

Kaikki! Vuoret eivät osaa hyppiä eli siksipä ihmiset hyppivät korkeammalle kuin vuoret!

Lähettäjä: VitsiSysteri
Up Down 42.86% tykkää.

Muita arvoituksia

Mitä tapahtuu, jos Pinokkio sanoo "Nyt nenäni kasvaa"?

Pinokkion nenä ainoastaan kasvaa, jos hän valehtelee. Jos Pinokkio sanoo "Nyt nenäni kasvaa" ja sen nenä kasvaa, lause on totta mutta jos sen nenä kasvaa ainoastaan valehtelemisesta, lause ei ollut valetta eikä nenä siten pysty kasvamaan. Jos Pinokkion nenä ei kasva, lause ei toteudu ja siten Pinokkio valehteli että sen nenä kasvaisi, mutta se ei kasvanut joten sen nenä kasvaa siitä "valheesta."
Vastaus on mahdoton.

Lähettäjä: Twinx
Up Down 55.17% tykkää.

Tulet tienhaaraan, joista toinen johtaa kylään, jossa kaikki valehtelevat aina ja kylään, jossa kaikki puhuvat aina totta. Tienhaarassa on yksi henkilö toisesta kylästä. Et tiedä kummasta kylästä hän on ja voit kysyä yhden kysymyksen, johon hän vastaa kyllä tai ei selvittääksesi kumpi kylä on kumman haaran päässä

Kysy kyläläiseltä "asutko tämän haaran päässä olevassa kylässä" Jos kylä on valehtelijoiden kylä, valehtelija vastaa "en" ja totta puvuja "en". Jos kylä on totta puhuvien kylä, valehtelija vastaa kyllä ja totta puhuja kyllä.

Lähettäjä: aape
Up Down 50% tykkää.

Mummo oli unohtanut sateenvarjonsa saarelle joka oli hänen saartaan vastapäätä. Hänen oli pakko saada se takaisin mutta hän ei jaksa uida sinne asti ja vene millä hän oli soutanut sinne oli rikki eikä hän päässyt sinne millään muulla ajoneuvolla.

Miten mummo saa sateenvarjonsa takaisin joka on saarella?

Kun tulee talvi mummo pääsee jäitä pitkin kävelemään saarelle :-)

Lähettäjä: Omelia 02
Up Down 44.44% tykkää.