Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» sekalaisia

Olet laboratoriossa ja vahingossa päästit zombit ulos. Edessä on vanha silta, joka kestää vain pari henkilöä. Vanha professori laski päässään milloin zombit saa teidät kiinni, tulos oli 17minuuttia. Ulkona on myös aika pimeää, teillä on vain vanha lamppu joka ei ole "hirveästi" tehokas. Pekka ylittää sillan 1 minuutissa, Paavo 2 minuutissa, siivoja 5 minuutissa ja professori 10 minuutissa, kaikki piti ylittää sillan, eikä saa hyppää alas veteen (siellä on aligaattoreita), ja muista, zombi ei ole kaveri.

Missä järjestyksessä kaikki ylittää sillan 17 minuutissa.?
(HUOM! Kirjoita lauseiden loppuun "ennen pistettä" monta minuuttia meni ylittäjille.)

Jos ehditte 17 minuutissa ylittää sillan, niin te leikkaatte sillan narut ja zombit eivät pääse kaupunkiin.

Ensin menee Pekka ja Paavo (-2min). Sitten Pekka menee takaisin (-1min). Antaa lampun Professorille ja Siivojalle ja ne ylittää sillan (-10min). Ne antaa lampun Paavolle ja se menee hakemaan Pekan (-2min). Pekka ja Paavo menee Professorin ja Siivojan luo (-2min).

. Lähettäjä: Jorma
Up Down 66.67 % / 21 ääntä.

Muita arvoituksia

Mies osti kärryt.
Kun hän pääsi kotiin, hän istui kärryihin.
Mutta kärryt eivät liikuneet. Miksi?

Koska kärryissä ei ollut hevosta vetämässä!

Lähettäjä: Tyylis
Up Down 40 % / 5 ääntä.

Olet menossa kaupungille. Sinua vastaan tulee 5 naista, joista 2 odotaa kaksosia ja 1 odottaa yhtä lasta. Kuinka monta jalkaa on menossa kaupungille?

2 jalkaa

Lähettäjä: Nimetön
Up Down 62.5 % / 16 ääntä.

Pieni mies tuli töistään kotiin. Hän on töissä sirkusessa ja oli ainut ihminen maailmassa, joka teki sitä työtä. Kotiin tultuaan hän näki lattialla sahanpuruja ja sen mistä ne olivat tuulleet. Mies raivostui kovasti ja teki itsemurhan. Miksi mies teki itsemurhan?

Mies oli maailman pieninmies. Maailman toiskesi pienin mies on käynyt sahaamassa hänen huonekalujaan, jolloin hän luuli kasvaneen ja teki itsemurhan.

Lähettäjä: AS
Up Down 42.86 % / 7 ääntä.