Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

uudet arvoitukset

Pekka ja Paavo olivat menossa kapeaa tietä pitkin läheiseen kaupunkiin. Heillä oli käytössään vain yksi hevonen. Ensin hevosella ratsasti Pekka ja Paavo käveli. Sitten Paavo käveli ja Pekka ratsasti hevosella. Lopuksi hevosella ratsasti Pekka ja Paavo käveli.

Kysymys kuuluu: Kumpi oli ensin perillä
Pekka vai Paavo?

Pekka, koska hän ratsasti hevosella koko ajan.

Lähettäjä: Viisasvelho
Up Down 50% tykkää.

Muita arvoituksia

Olet juoksukilpailussa, jossa on 10 osallistujaa. Ohitat juoksijan, joka on sijalla 2. Mille sijalle pääsit?

Pääsit sijalle 2. Et ole vielä ohittanut sijalla 1 olevaa juoksijaa.

Lähettäjä: Komponen
Up Down 57.89% tykkää.
Hauskat arvoitukset
parhaat arvoitukset

Mies ja nainen olivat ravintolassa illallisella, kun yht´äkkiä ravintolaan tuli mustapukuinen mies.Mies käveli uhkaavasti naista kohti, sammutti valot seinästä ja kaappasi naisen. Mies lähti juoksemaan ravintolasta pois nainen mukana säkissä. Naisen kumppani löysi maasta lapun, joka oli pudonnut mustapukuiselta mieheltä tämän juostessa pakoon. Repaleisesta lapusta erottuivat vain sanat: toimita, satamakatu, ehjänä, minun, hänet, ex, eisaapäästä, vaimoni ja luo. Sanat lukivat lapussa kovin epäselvästi, mutta mies sai niistä kuitenkin selvää. huom! sanat eivät olleet tuossa järjestyksessä, muuten olisi liian helppo!

kuka kidnappasi naisen ja miksi?

Kuka kidnappasi naisen

naisen ex-miehen kollega kidnappasi naisen koska halusi tämän takaisin itselleen.

Lähettäjä: lappusheebO
Up Down 50% tykkää.

Kaukaisella planetalla on kuningatar joka järjestää viikon kestävän juhlagaalan. Hän kutsuu paikalle tähtistylistin joka vaatii palkaksi jalokivikorun. Korussa on 7 jalokiveä kiinteästi ketjuun kiinnitettynä. Kuinka maksaa 1 jalokivi päivässä kun kaulakorun saa katkaista vain kerran?

Koru pitää taittaa kahtia ja katkaista kolmannen palan kohdalta:Jää yhden, kahden ja neljän korun palat. Ensimmäsenä päivänä annetaan yhden jalokiven pala, toisena se pala otetaan takaisin ja annetaan tilalle kahden jalokiven pala, kolmantena kahden takaisin jne...

Lähettäjä: piipaa
Up Down 47.83% tykkää.
matikka arvoitukset