Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Pekka ja Paavo olivat menossa kapeaa tietä pitkin läheiseen kaupunkiin. Heillä oli käytössään vain yksi hevonen. Ensin hevosella ratsasti Pekka ja Paavo käveli. Sitten Paavo käveli ja Pekka ratsasti hevosella. Lopuksi hevosella ratsasti Pekka ja Paavo käveli.

Kysymys kuuluu: Kumpi oli ensin perillä
Pekka vai Paavo?

Pekka, koska hän ratsasti hevosella koko ajan.

Lähettäjä: Viisasvelho
Up Down 62.5% tykkää.

Muita arvoituksia

Mikä tulee seuraavaksi???

1. m t k t p l s m t

2. p v k

3. Abcdefghijklmno

1. Keskiviikko, koska se on seuraava viikonpäivä.

2. Vuosi. Päivä, viikko, kuukausi ja vuosi😁

3. P, Sen kaikki varmaan jo arvasi. A b c d e f g....

Lähettäjä: Viidakko09
Up Down 50% tykkää.

Pariskunta lähti norjaan kelkkailemaan. Naiselle tapahtui kelkka onnettomuus. Mies meni takas suomeen jossa pidettiin hautajaiset. Samaan aikaan matkatoimisto virkailija soitti poliisille että kyseessä om murha. Poliisit alkoivat tutkia asiaa ja saivat selville että kyseessä tosiaankin oli murha. Mistä matkatoimistovirkailija tiesi sen?

mies osti vaimollensa vain meno lipun ja itselleen memo- ja paluu lipun.

Lähettäjä: miemie
Up Down 34.78% tykkää.

Kuvittele olevasi huoneessa. Näet punaisen ja vihreän oven. Huone on vihreä. Painat vihreää nappia ja pääset seuraavaan huoneeseen. Sekin on vihreä. Sielläkin on punainen ja vihreä ovi ja kaksi vihreää nappia. Painat oikean puolimmaisesta ja pääset seuraavaan huoneeseen. Kolmannessa huoneessa on vain yksi ovi. Et saa avata sitä, tai räjähdät. Huoneessa on ikkuna, mutta et tiedä, mikä nappi on oikea. Nappeja on kolme. Mitään ei tapahdu. Yhtäkkiä kuulet omituisia ääniä. Mitä tapahtui?

Nukahdit kesken ja sinua herätetään

Lähettäjä: Ruusu
Up Down 50% tykkää.