Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Kolme ihmistä ylittää joen. Yksi ei näe vettä, kaksi ei kastele jalkojaan, kaksi näkee veden ja yksi kastelee jalat. Ketä siinä on??

raskaana oleva nainen kantaa lapsen sylissään joen yli ja toinen on mahassaXDXDXDXD

Lähettäjä: ;3kakka;3
Up Down 50% tykkää.

Muita arvoituksia

Olipa kerran tyttö, jonka nimi oli Maija. Maija asui harmaassa talossa, jossa oli mustat ikkunanpielet. Eräänä päivänä Maijan teki mieli jäätelöä. Maija meni jäätelökioskille. Maija otti tiikerijäätelön ja lähti sitten takaisin kotiin.

Hetken kuluttua poliisi oli kuulustelemassa Maijaa. Mutta miksi?

Maija varasti jäätelön, sillä arvoituksessa sanotaan, että Maija otti jäätelön vaikka hänen olisi pitänyt ostaa se.

Lähettäjä: pikkumyy
Up Down 51.85% tykkää.

Kaksi veljestä kilpaili heidän isänsä perinnöstä ja kumpi kruunattaisiin seuraavaksi kuninkaaksi. Lopulta heidän isänsä sanoi heille "Se kumman hevonen on VIIMEISENÄ naapurikaupungissa, saa perintöni." Tämän kuultuaan veljekset hakivat hevosensa, ja lähtivät kohti naapurikaupunkia mahdollisimman hitaasti. Matkalla veljekset päättivät kysyä apua tietäjältä. Tietäjän kerrottua asiansa veljekset lähtivät niin nopeasti kuin mahdollista naapurikaupunkiin.

Mitä tietäjä sanoi heille?

Vaihtakaa hevosianne

Lähettäjä: Odo
Up Down 55.67% tykkää.

Eero sai valita kahdesta vaihtoehdosta kumman valitsee. Ensimmäinen vaihto ehto: hän saa yhden toivomuksen ja hän on aina köyhä. Hän ei saanut toivoa rahaa eikä lisätoiveita. Ja sai toivoa vain yhden asian. Toinen vaihtoehto: Hänestä tulee maailman rikkain mies. Eero valitsi ensimmäisen vaihtoehdon. Miten oli kuitenkin mahdollista, että hän sai kaikki mitä halusi, yhdellä toiveella?

Eero toivoi, että kaikki on hänelle ilmaista. ;)

Lähettäjä: Löönäjä69
Up Down 0% tykkää.