Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Jos tien toisella puolella on viisi mäntyä ja toisella puolella kuusi, montako puuta tien molemmilla puolilla on yhteensä?

Kuusi :D

Lähettäjä: wekee
Up Down 55.79% tykkää.

Muita arvoituksia

Sisällä talossa on kolme lamppua. Talon ulkopuolella on kolme katkaisijaa, joista kukin on kytketty sisällä oleviin lamppuihin. Talossa on yksi ovi ja voit yhden kerran käydä talossa sisällä. Miten ratkaiset mikä katkaisin kuuluu mihinkin lamppuun, mitään apuvälineitä käyttämättä.

Talon ulkopuolella laita kaksi kytkintä päälle ja sammuta niistä toinen. Mene talon sisälle. Lamppu joka palaa, kuuluu siihen katkaisijaan minkä jätit päälle.
Lamppu mikä on sammutettu on kuuma, ja kolmannessa lampussa ei ole valoa ja on kylmä.

Lähettäjä: jack
Up Down 41.67% tykkää.

Jussi ja Jenni olivat olleet yhdessä 5 kuukautta. Jussi ja Julia olivat olleet yhdessä 6 kuukautta. Jare ja Anu olivat olleet yhdessä 4 kuukautta. Anu ja Jare olivat olleet yhdessä 5 kuukautta. Ben ja Sissi olivat olleet yhdessä 7 kuukautta. Mikä tässä on pielessä ja kuka pettää?

PS. Julia ja Jussi olivat onnellisia yhdessä.
PPs. Kukaan ei ole ollut yhdessä alle 5 kuukauttaan

Jussi pettää Jenniä koska on yhdessä myös Julian kanssa mutta ei petä Juliaa koska heillä on onnelista yhdessä. Jaren ja Anun suhde oli pielessä koska kukaan ei ollut alle 5 kuukautta yhdessä.

Lähettäjä: xD
Up Down 50% tykkää.

Vanha mummo istui parvekkeella. Hän katsoi alas ja näki 2 poikaa leikkimässä.
Sitten hän näki 5 tyttöä keskustelemassa puun vierellä, 1 tytön yksin itkemässä, pojan yrittämässä heittää purukumia tyttöä päin, isän huutavan lapsiaan syömään ja äidin repimässä lastaa hiuksista ja viemässä tätä sisälle. Kuinka vanha mummo oli??

Mummo oli istuen, kuinka vanha mummo oli = millä tavalla mummo oli

Lähettäjä: Miisakriatiinawh
Up Down 28.57% tykkää.